Anči i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 85> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ma Anči, vidi se da voliš cvijeće i to jako, toliko pažnje i ljubavi mu daješ (a očito i TM kad ti pomaže da ih sačuvaš
![]() ![]() Nadam se uskoro i slikicama rodića da vidimo kako si ga lijepo udomila ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anči, i ja sam morala "izlijevati" vodu iz mojih tegli ovih dana zbog kiše.. Maknula sam sve podloške ispod tegli tako da je voda mogla otjecati i nadam se da će to biti dovoljno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kako do sada nisam otkrila ovaj prekrasan vrt? SVesam pregledala i ostala fascinirana.Bravo Anči.Posebno mi se sviđaju klematisi.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Slike pelargonije i fuksije su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Na stranicama---uradi sam ---možete pogledati kako je moj M učvrstio žardinjere sa pelargonijama (u slikama )da mi ne lete po ulici zbog jakog vjetra ]
![]() Hvala niho !
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Noćne slike su mi baš najbolje -ali fuksija je predivna
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lucy,mali kaktus,triša --hvala vam na lijepim riječima
![]() dada--hvala na dobrodošlici,evo ja uspješno plivam po forumu sada kad sam se malo snašla ,a trebalo mi je malo vremena da se uštimam
i ja sam ljubiteljica clematisa ,drago mi je da si posjetila moj vrt i da ti se sviđa ,doči ču ja i u tvoj
![]() sara--tebi veliko hvala na posjeti i lijepim riječima ,ti me podržavaš od samog početka
![]() kod nas pada nenormalna kiša tako da sam juče odlučila moje pelargonije skloniti od te kiše jer mi je sve počelo trunuti,ne znam kako se vi nosite s ovim ne vremenom ??????
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
da mi je malo sjesti kod vas na terasu,prava romantika
samo ne znam jel i vas muče komarci i kako se nosite s tim |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ančice predivne slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Danas sam prvi puta prošetala tvojim vrtom i moram izraziti svoje oduševljenje clematisima (njih obožavam), ali i sve ostalo ti je prekrasno i uredno. Povrtnjak je jako uredan, čestitam ti, baš je lijepo! Mene dugo nije bilo na forumu, pa ti s malim zakašnjenjem želim dobrodošlicu!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe večernje slikice
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvijeće slikano noću djeluje još bajkovitije, slika fuksije liči mi pomalo na umjetnjičku fotografiju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |