Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:23
Može, onda ću ih dodati na spisak pa ću ga objaviti.

Inače, spisak krene otprilike ovako - vrtni hibiskus, budleja, ono žuto pored vode, lavanda, ružmarin, sitni plavi cvjetići - stane mozak, ali poslije se sjetim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:24
Lantana je predivna, jako je lijepa ova lila
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:25
tek sam sada vidila lila lantanu   smile227
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 17:08
Otok draga....kako su ti lijepe vodenike koje "čuvaju" cikasicu....super ideja i prekrasna sličica! Lila lantana je stvarno san snova! Preprekrasna! Ako se moji lila pelceri koje imam ne prime....budem te na proljeće morala probat žicat grančicu ili da mi probaš zapelcat, kad se meni to tak loše prima... vjerojatno nešto krivo radim s pelcerima lantane.....Embarrassed!
Sutra...ili vjerojatnije prekosutra pričekaj smile230....možda će imati nešto za tebe....smile73
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 17:38
ne mogu zamisliti da ti vodenike tako cvjetaju kao da je tek počelo proljeće, stvarno su super i super im je mjesto, a o lila lantani što reći, što nisu već drugi rekliClapClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 19:37
vodenike pedivneee,a lantana vauuu...zao mi sto nisam nijednu donela iz Zadra:(
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 19:38
"r" me zeza
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:05
Kao i inače, sve je lijepo ali cikasica i vodenike su me posebno oduševile!smile72
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:17
Hvala vam svima, moram priznati da sam i ja zadovoljna sa vodenikama i nadam se da će još dugo cvjetati.
Imam ih još puno i htjela sam ih danas premještati (tamo gdje su sada dobro im je usred ljeta ali sad im fali malo sunca), ali je padala kiša pa nisam mogla.
Sijala sam ih sama pa ih zato ima toliko.

A ima još jedna biljčica koja me već par godina oduševljava, i nju sam sama sijala i dobro mi uspijeva.  Jako dugo cvate, znam da sam je već pokazala, ali čini mi se da je sada najljepša - ovo je današnja slika mojih vinka

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:34
Vince su ti baš bujne i raskošne, super usklađenih nijansi. Prekrasna slika.
Jel ono moja lantanica, možda Big%20smile?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:38
A ja mislila da je cikasa najljepša, onda vidim sukulente, pa su oni najljepši, poslije vidim vodenike, one su mi najljepše, onda pokažeš vince, ludilo - one su najljepše.....
Mogla bi tako do sutra, ali stvarno mislim da ti cjeli Lošinj zavidi i veli i mali.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:39
Horti - pogodak. U četvrtak je kod tebe.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:40

slika sa vodenikama i cikasicom u pozadini me oduševljava, a vinke ovak poslagane su stvarno ideja-stani pa gledaj!  Znači pjevaš im: Ne daj se Ines? ok idem probatWink

«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:47
Minimode, nekad im pjevam, a nekad i prijetim, znaš ono, ne budeš li rasla-isčupat ću te, nećeš ti mene.....
Ovo me podsjetilo na moju susjedu koja sinu stalno govori - nećeš ti mene zafrkavati, nisi ti rodio mene, nego ja tebe
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:51
smile156
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:55
Milina mi je šetati tvojim vrtom jer se nagledam ljepote nad ljepotom
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 21:57
A joooj, vinke su savrsene... bas ono, da covjek stane pa ne moze doc sebi! Toliko jednostavan cvijet, a toliko lip.. prekrasno si ih slozila, bas me odusevilo!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 22:24
Samo mi je još to trebalo pored zaljubljenosti u hoste, sukulente, višegodišnjom šarenom vincom ..... sad sam se zaljubila u jednogodišnju vincusmile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 22:33
Znaš Otok ne mogu vjerovati kako ti je sve prekrasno, a još od sjemena do velike biljke, stvarno si maher, prekrasne su ti vinke i lijepo si ih složila kao neki cvjetni stup. Mogla bi ti otvoriti mali rasadnik, barem nebi bilo onako skupo kao one trave Wink Wink
život je more
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 07:37
Hvaala ti smile83...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.