Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 172> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve ljepše od ljepšeg, bravo majstorice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kutija djeluje skroz starinski, kao da je upravo stigla s bakinog tavana.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
potpisujem mimu35
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ja jedva čekam da uhvatim vremena i otvorim ove stranice zaista prelijepo,nauživam se,nadivim,ma prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Prekrasno.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
u potpunosti se slažem s mimom i biljanom u vezi kutijice.
zanima me kako uspiješ tako savršeno zalijepiti cijelu salvetu na bocu??
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
svima hvala
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Moram birati koja je ljepša ali obje su super.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Salveta s jorgovanom mi je jedna od dražih ali ipak glasam za prvu, lijevu kutiju.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
ova prva me oduševila, a ova druga mi je još bolja.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
saritice ti stvarno stvaraš prekrasna djela,kao vila sa čarobnim štapičem,šta god dotakneš ono se pretvori u prelijepu stvarčicu
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
upotpunosti se slažem sa sarajkom, majstorica si nema šta
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
drage tete salvete ...hvala puno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baš su krasni etuii.Ja sam moj davno preuredila.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Draga sarita!
Dugo me nije bilo, ...znaš kad te nema neko vrijeme -izgubiš nit, itd. Vidim hrpu prekrasnih novih radova, teško mi je hvaliti jedan po jedan,al pratila sam galeriju Friško....više nisam uspijevala. Samo, koliko se sjećam, ti i KIKA ste imale neku prodajnu izložbu (ne sjećam se kad je ono to bilo), al kako je bilo, kako ste prošle? Jeste li zadovoljne reakcijom na vaše radove i prodajom? Nadam se da ste bile zadovoljne i da je za obje bilo uspješno? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
TB hvala na komentaru
![]() mare dm. dobro dosla stvarno te dugo nije bilo da znas da si falila.Izlozba nam je bila krasna,jako sam zadovoljna sa svake strane,nego ima li novih radova,kad cemo ih vidjeti?
|
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
I sama sam neko vrijeme odsutna i htjela sam sve na brzinu preći ali kod tebe se mora stati i ostati.Za boce ,ne znam koja je ljepša,elegantna i svečana ili vesela sa srčekima,svka na svoj način,kutijice starinskog štiha,ma pogođene sasvim.Al ova polica za začine,nju zaslužuješ zaista samo ti...toliko je lijepa ...nije što su masline...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |