bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 22> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidite kolko ih imaaaaaaaaa.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ajmeee...super...e, ti ćeš meni objasniti kako se radi sa tom twin color bojom
![]() ![]() i kako se s tom bojom radi ako nemaš reljefnu površinu...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
pa nema ti tu puno mudrosti, pređeš kistom i dok je mokro uzmeš komadić maramice, krpe il nekaj suho i prođeš po tome, i onda ti ovi dijelovi kaj su ispupčeni poprime drugu boju, konkretno kod ove boje kad pobrišeš izbije jače ljubičasta....i to ti je to....i niš ne moraš paziti previše, ak ne uspije opet prođeš s bojom i onda opet pobrišeš, moždeš to napravit 100 puta i niš nemreš upropastit...ma super je.....
|
|
![]() |
|
a što se tiče ravnih površina to ne bi znala, jer sam primjetila da samo na ispupčenja ostaje druga boja, možda da s malo jače briše, probat ću na nečem pa ti javim....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
bjavo bubo
|
|
![]() |
|
donosim ti kalup kad dojdem idući put....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
i ja mislim
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
......sta sve nema na trzistu...twin boja....eto sad i to....idem u potragu.....
buby stvarno si vrijedna |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
znači moj ti ne treba ![]() |
|
![]() |
|
hehehe...si ga trazila???? bas da vidim koja bu prije donjela...jadna li sam i kukavna
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
da..i smrzla se na tersi ![]() A po onom, sinoć viđenom, baš i ne bi rekla da si jadna i kukavna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
po kalupima ili kaj????? si ga nasla ili ne ..hihihihihih...buba se vraca s kafe, rekla sam joj da ju terbas.......
|
|
![]() |
|
Hvala Jassi...poslala sam joj pp ![]() |
|
![]() |
|
Ne...po viđenim odljevcima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bubić... u masovnoj proizvodnji!!
|
|
![]() |
|
a to..............danas se bacam nan jih koka....boja i salvete na djelu
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Tek sam sad malo bacila oko na tvoje novije radove.
Komoda je bombončić! Boje, motiv, dizajn...sve...
![]() |
|
![]() |
|
Bubamaro...imaš pp....
....ili se vidimo na MSN-u ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
hippy, nisi valjda i ti na MSN-u?? dam ti adresu od moje kćeri
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |