Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 43> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike iz ptičje perspektive super su.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
odlične slike draga baš je lijepo !!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Ivna, prekrasno ti je ovo uređeno
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I sad ti je lijep ulaz, a kad vaze razbujaju!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam drage moje na posjeti
![]() Danas mi i nije neki dan pa se već od ranog jutra "terapišem" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() Konačno je počeo cvasti i moj crveni rodić, kad sam već "dignula" ruke od njega ![]() ![]() Par slikica moje bauštelice, posijano sporo niče zbog ovog vremena, pa sam već jaaako nestrpljiva da se bar malo zašareni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Upsss, ja se malo zaigrala-dvije iste slikice, mislila sam na ovu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Roštilj je odliiiiično ispao! Bravo Ivna!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma predivno..baš mi se sve sviđa, krasno si ti to uredila..Sve ti polagano cvjeta i baš lijepo izgleda..
|
|
![]() |
|
Anaida i Stefi hvala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow predivna je..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Roštilj je ispao super,dvorište i cvijeće ti je prekrasno,a pogotovu slike iz ptičje perspektive
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
dobra ideja za roštilj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Stari roštilj,koja genijalna ideja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida, Štefi, mali kaktuse, Gogo i Miro najljepša vam hvala na lijepim riječima
![]() Danas je malo ugrijalo sunčeko i svaki put kad izađem na dvorište me nešto dočeka rascvijetano. Dobro, ova ruža koja prekriva moj ulaz u podrum nije skoro ni počela ali nisam odoljela podijeliti s vama prvu rascvijetalu ovogodišnju ružu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Super Ivna, i roštilj i sve ostalo.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Sve ti je predivno.
Stari roštilj dobra ideja kako iskoristiti stare stvari.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Boje dolaze u tvoj vrt, posebno mi se sviđa nova uloga starog roštilja.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Roštilj je fenomenalan,prekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ružice su ti krenule?!? Uh, moje još pupoljci - pošalji mi u Međimurje sunčeko
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |