Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 93> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preljepo!!!!!!!!!!
Posebno su me oduševili rododendron i phloxići. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
perunike ti već cvatu
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Miro, je li i ovo vrsta trajnice ...inače ugodno je šetati tvojim vrtom sve je tako lijepo...tvoje perunike već u cvatu...kod nas to malo kasnije dođe ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako ti je lijepo! ovi pfloxi su mi je preliojepi, drugo je isto lijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hoya hvala,miriši proliće,malo je danas puvala neka mala(proljetna)burica i isušila zemlju pa sam malo zalivala!Za tebe
![]() Otok toliko je veselja prema cviću između sviju nas,osjeti se ![]() Mali kaktus hvala na posjeti!Rododendron držim u tegli jer mu tako najlakše mogu ugoditi jer nemam vrstu tla koja mu odgovara ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako se kod tebe sve lijepo rascjetalo,reci mi ti rododedron držiš u tegli?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad je najljepše sjediti u dvorištu i uživati u pogledu
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Svaki dan navratim (zbog toga da zamislim miris ...) i stvarno je šteta propustiti ovakve sličice.
Lijep ti je kamenjar.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Enrikova nona,iberis sam i ja čekala,ima jedan koji kažu da je zimski i puno prije cvita nego moj,e nabavit ču ja i taj!Za tebe
![]() Toni hvala ![]() Blanka C. hvala što si posjetila moj vrt ![]() Mari volim vrtove u ovo doba ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Baš lijepo izgleda
![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
sve je jako lijepo,a pogotovo sitno cvijeće okruženo kamenjem
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |