fany- mojih ruku djelo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 17> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno Fany,moj favorit su papučice.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us evo još jednog rada na staklu tek završen i čeka da se uokviri ustvari to je slika 3 u 1, apošto ja nemam druge publike osim vas i mm to sam radoznala da ćujem vaše komentare ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivan ti je prekrivač kao i svi ostali radovi
![]() Napisala si da ima 42 kocke. Koliko je velik prekrivač i veličina jedne kocke?
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
monestra, lili hvala na pohvalama , e baš ću da se uobrazim
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
slika na staklu
![]() |
|
![]() |
|
lili vjeruj da komplet prekrivać nisam mjerila ali jedna kocka je 32 x 32 pa sad računaj i dodaj još 30 cm za okolicu sa svake strane, jeste da je to veliki poduhvat ali isplati se truda.
![]() tanja bit će još slika na staklu baš sam se zarazila nemogu dana a da nešto ne obojim ili nacrtam, ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
evo da ispunim obećanje i postavim dvije nove slike na staklu
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us svaka posebno a evo i skupa ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Svestrana Fany!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
hvala na posjeti a malom lovri
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova slika s plavim cvijećem mi je posebno lijepa.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
hvala milice na pohvalama
![]() |
|
![]() |
|
i ovu levhu sam radila na staklu u kombinaciji sa čipkom poklon za jednu prijateljicu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala monestra
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |