Hawaii palma - Brighamia insignis |
Odgovori | Stranica <1 678910 12> |
Korisnik | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo je danas baš sam si sretna krenula je super
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ti je! Danas kud god krenem, na tebe naletim
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haha mala spavala..malac bio sa tatom dolje pa mi dosadno bilo :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eksotika je kul
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su Vam palmice
Da li je netko vidio gdje ih ima za kupiti??? Please u plodinama sam gledala neki dan al ih nema. |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo je jedna tura bila u Plodinama, nema ih više.
Možda ih bude na Floraartu
|
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure,krasne palmiceLjepe i zdrave,svaka vam čast
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na Floraartu ih jučer nije bilo.
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja ih nisam našla
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potražnja se nastavlja
a baš sam se nadala da ću ih naći na Floraartu neodoljive su, kad bih bar do jedne mogla doći
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam svoju "frknila" u jedan kantun da je ne gledam..ono nevrijeme kad je bilo ostetilo joj listove i ja ih nisam mogla gledat pa sam je cijelu operušala ko kokoš ..al uopce ne brinem jer znam da ce uskoro narast listovi,samo neću da je gledam dok je ćelava
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja je usporila s rastom listova.. mislim da je to zbog hladnoće što je bila pod zadnje...nadam se da će krenuti opet kad zatopli :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako vam se drže havajke?
moja je vani, sa zapadne strane kuće i sunca ima tek od 1-2 popodne, nema baš neku krošnju, tj. ima listova, ali nisu dugi i veliki, ali deblo djeluje čvrsto pa sam zadovoljna |
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je netko vidio da ih ima sad za kupiti?
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja je ostala skoro bez listova jednostvno žute i odpadaju.. možda premalo vode.. neznam tjera i male listove opet ali nije niti malo čupava.. baš je jadna.. deblo je i dalje čvrsto.. cp-a nema koliko ja vidim.. neznam baš sam razočarana s njom
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Beby,
Prviti ću da nisam te ćula što si rekla"da kilavi"prekrasna je |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina tvoja je super kakva je moja :-D mozda joj je prevruce ko zna na zimu neznam di bi ju stavila... U hladnije stubiste?
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |