Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 272> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koji ulov
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bokić.....eto i mene...
Šetnja tvojim vrtom je potrajala i morala sam je podijeliti na par etapa. Ali, isplatilo se... Vidjela sam jednu neobičnu biljku, mislim da je do sada nisam nigdje vidjela - brodiaea. Je li to lukovica? A ima prekrasnu plavu boju (ne mogu se sjetiti tko još na ovom forumu obožava plavu boju). Na jednom mjestu ste ti Korjenko pričale o gauri. Pa da ti kažem moje iskustvo. Lani sam posadila dvije gaure: bijela je Gaura lindheimeri i prezimila je i to bez ikakve zaštite, a crvena je čini mi se bila neke druge podvrste - ona nije izdržala moju klimu. ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divan ti je jučer bio dan, bravo
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Paketici stvarno znaju da razvesele
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A ovo što sam jučer dobila meni je odmor za dušu:
Konačno imam svoj prvi gerber. Tu je ukorijenjena irezina
![]() ![]() Nikad lijepši plod na stablu nisam vidjela. Nisam ni sanjala da ću ga imati
![]() ![]() Pa sam se malo počastila u Bau .... Među njima je netom stigao paketić sa rizomima alstroemeria
![]() ![]() Pa mi je u dvorište dišao Djed Mraz:
![]() (nešto je i za korijenka)
Na početku sam napisala da nikada nisam imala gerber - a sad ga imam. A sad se moram pohvaliti da nikada nisam imala orhideju - a sad ih imam.
Jedna poklonjena - jednom sam samu sebe opet počastila. Za početak najnezahtjevnije vrste
![]() ![]() Valjda je jučer bio takav dan.
Flavia, Lora, smrcko
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
antonija, toliko se zabavljam sa sukuletima da me svaki detalj oduševi.
kontesaa, dolazi zima, ne volim je, ali mi stvarno treba odmora.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma bravo Hoyčika, lijepo je gledati rezultate vrijednih ruku i guštati
![]() lijepa količina maslina, a bit će i finog ulja ![]() ljetni čempres je fenomenalan upravo sada ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ma vidi ti njega
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Htjela sam vam pokazati kako se bez vode i zemlje lako zakorijeni sedum brevifolium: ![]() Vidi ga se pri dnu velikog lista.
|
|
![]() |
|
Smrcko, mali katus i moje ruže već polako drijemaju. Ovi pupoljci - borci su na skoro golim granama.
Anastazija, jesen je stigla na veliko i u moje dvorište. Žutilo na sve strane
![]() moon, sunceeee hvala vam. Ovako na slikama možda i izgleda nešto, ali to vam je: svakih deset metara jedan cvijetak!
antonija, super. Probat ću i ja pa kud puklo da puklo!
Triša, malo sam se zacrvenila ... Na kavu bi konačno mogla, ali više mi je muka obećavati pa odustati!
Je, Lantana, u toj vazi je svega po malo. To je trebalo biti već odavno na svom mjestu, ali sam malo pobrkala lončiće i datume i ...
Lorić, samo ti meni šeći. I pazi na stepenice !
Mira K, samo ti meni šeći. Mogla si i čupnuti koji jastućac
![]() Miro021, hvala ti!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Imaš lipe boje ruža,a i krizanteme su sada ukras tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() A ruže su predivne! Koje boje, kao sa razglrdnice! Eto i ja se šetala tvojim vrtom i uživala!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Uvijek s velikim osuševljenjem prošećem i uvijek se ponovo divim biljkama i tebi
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svega po malo
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti si čudo od žene. Čega god se tvoje ruke uhvate, sve se pretvara u zlato - to može rijetko tko i sretna sam što te poznajem, veselim se nekoj slijedećoj kavi - ovaj put moraš biti s nama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
krizanteme, ivančica, ružeee.... uvijek je lijepo navratiti do tebe!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne ruže, krizanteme, ivančica...
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kad gledam tvoje cveteke ne bi rekla da je do tebe jesen već stigla,mislim da je zapela u mom vrtu!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ružice su prekrasne,ja svoje ušuškala u zimski san
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |