Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 21:45
no, evo i par slikica...pa pogledajmo...
...suncokretići od 2,5 m...

...mali pokisli vrapčić...

...peruanska jagoda...

...crveni batat...

...zeleni batat...

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 21:48
...monarde mi i lani napalo ovo sivilo...a mlada bubamara, nadam se, jede uši, a ne ovo lišće.....ali samo monarde, drugo bilje nema tog...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 21:52
...zvončići još jednom cvatu...ne tak obilno, al ...lijepo ih je vidjeti opet...

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 21:53
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 21:57
...kak smo lijepi otočić napravile...a tek da nam je Lovro odkidal vrhove...

blizanci...

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 21:57
Prošetala sam tvojim vrtom,cvijeće ti je super,zeleno,a baš ti je i kiša pala.Kod nas se broji u kapima.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 22:14

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2012 u 22:51
Svratila sam Big%20smile kod tebe mi je lijepo i ugodnoBig%20smile..cvijeće i povrće jedno blizu drugog, korisno i romantičnosmile57gospina trava sa stolisnikom isto takosmile71
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 00:19
Lovro, malo sa s užitkom šetala po tvom vrteku i vidim da nemaš crvenog lana. Kak bi imala kad si ga poslala meni LOL. Nije veliki ali cvate pa valjda će biti i koja sjemenkica da imamo i ti i ja za slijedeću godinu.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 06:18
Nek samo Lovreku ide na bolje, šaljem vam puno, puno lijepih želja!!

Cveteki su lepeki..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 14:55
A zakaj tak kasno saznajem da je Lovrek bio u bolnici ??  Brzo ozdravljenje i puno pusa mu šaljem, pa valjda bu ozdravio do moje kave, jer on je obavezan gost !!

A crveni lanić, pa i ja sam ga dobila, neznam od koga, posijala uredno i sada čekam već jako dugo, al niklo nije nikaj,a i odustala sam lagano od čekanja  pa i ja stajem na red za sjeme, ako uopšte kolićina sjemena kod Carol bude dostatna za napraviti red !!

Lovrek, uživala sam u tvom malom slatkom vrtiću i u grdoj ogromnoj bijeloj gauri !!Clown  Buš vidla kolika je moja, štrkljasta, i kak god da slikam na slici se ne vidi nikaj !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 15:50

I ja sam tek sad vidjela da nam je Lovrek u bolnici  Unhappy .
Nadam se da nije prejako bubani i da bu brzo ozdravil.
Šaljem mu puno pusica !
      smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 16:37
Najprije da vas sve pozdravim u ime mojeg malog vrtlara i osobno!
On je već dobro...čim je u petak pala temperatura, počel je bit stari Lovro!
Nije ga ni smela novo dobivena šmrkavica, kihanje, ni kašljanje...svugdje ga je bilo, gdje treba i netreba...
Na odjelu bolnice je bil pravi domaćin novoprispjelim pacijentićima, kaj nas je i doktorica upozorila, da bolje susretljivo djeto još nije vidla!smile171

Kaj se tiče crvenog lana...ono sjemena kaj sam pobrala sam sve podijelila, nadajući se da će koja sjemenka koja će dozoriti pasti na tlo, no...došla je hladnoća i sve se smrzlo..i ja ostala bez njega...al eto...ima dobrih ljudi..pa ću se opet diviti lanu...

puse svima od Lovre i mame!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 00:23
batat je tako dekorativan i lijep, pokisla ptičica i ostalo cvijeće- za pet
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 21:07
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

smile57

Toni, lijepo te vidjeti u vrtu...pomislim odmah, gle, u mom se vrtu feštalo---kad je toni tu, mora da je bilo zabavno...
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 21:08
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Prošetala sam tvojim vrtom,cvijeće ti je super,zeleno,a baš ti je i kiša pala.Kod nas se broji u kapima.

...iskreno se nadam da je i tvoj kraj posjetila kišica i natopila zemlju...smile92
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 21:10
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

Svratila sam Big%20smile kod tebe mi je lijepo i ugodnoBig%20smile..cvijeće i povrće jedno blizu drugog, korisno i romantičnosmile57gospina trava sa stolisnikom isto takosmile71

Mari, i ja se kod tebe osjećam ugodno, domaće...smile71
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 21:11
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Lovro, malo sa s užitkom šetala po tvom vrteku i vidim da nemaš crvenog lana. Kak bi imala kad si ga poslala meni LOL. Nije veliki ali cvate pa valjda će biti i koja sjemenkica da imamo i ti i ja za slijedeću godinu.

E, OK, znači, čuvaj mi ga malo...jako mi je lani bio lijep...
...jučer sam uočila nešto sitno na mjestu gdje je on bio lani...al...ko zna...možda me uistinu iznenadi...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 21:12
Anaida, Free, Anastazija, Moon....smile71
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2012 u 21:16
o, ovu ljepoticu nisam stigla pohvaliti...dočekala me na stubištu jednog predvečerja...za godišnjicu braka...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.