Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no, evo i par slikica...pa pogledajmo...
...suncokretići od 2,5 m... ![]() ...mali pokisli vrapčić... ![]() ...peruanska jagoda... ![]() ...crveni batat... ![]() ...zeleni batat... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...monarde mi i lani napalo ovo sivilo...a mlada bubamara, nadam se, jede uši, a ne ovo lišće.....ali samo monarde, drugo bilje nema tog...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...zvončići još jednom cvatu...ne tak obilno, al ...lijepo ih je vidjeti opet...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
...kak smo lijepi otočić napravile...a tek da nam je Lovro odkidal vrhove...
![]() blizanci... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala sam tvojim vrtom,cvijeće ti je super,zeleno,a baš ti je i kiša pala.Kod nas se broji u kapima.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Svratila sam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lovro, malo sa s užitkom šetala po tvom vrteku i vidim da nemaš crvenog lana. Kak bi imala kad si ga poslala meni
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nek samo Lovreku ide na bolje, šaljem vam puno, puno lijepih želja!!
Cveteki su lepeki..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A zakaj tak kasno saznajem da je Lovrek bio u bolnici ?? Brzo ozdravljenje i puno pusa mu šaljem, pa valjda bu ozdravio do moje kave, jer on je obavezan gost !!
A crveni lanić, pa i ja sam ga dobila, neznam od koga, posijala uredno i sada čekam već jako dugo, al niklo nije nikaj,a i odustala sam lagano od čekanja pa i ja stajem na red za sjeme, ako uopšte kolićina sjemena kod Carol bude dostatna za napraviti red !! Lovrek, uživala sam u tvom malom slatkom vrtiću i u grdoj ogromnoj bijeloj gauri !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I ja sam tek sad vidjela da nam je Lovrek u bolnici ![]() Nadam se da nije prejako bubani i da bu brzo ozdravil. Šaljem mu puno pusica ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Najprije da vas sve pozdravim u ime mojeg malog vrtlara i osobno!
On je već dobro...čim je u petak pala temperatura, počel je bit stari Lovro! Nije ga ni smela novo dobivena šmrkavica, kihanje, ni kašljanje...svugdje ga je bilo, gdje treba i netreba... Na odjelu bolnice je bil pravi domaćin novoprispjelim pacijentićima, kaj nas je i doktorica upozorila, da bolje susretljivo djeto još nije vidla! ![]() Kaj se tiče crvenog lana...ono sjemena kaj sam pobrala sam sve podijelila, nadajući se da će koja sjemenka koja će dozoriti pasti na tlo, no...došla je hladnoća i sve se smrzlo..i ja ostala bez njega...al eto...ima dobrih ljudi..pa ću se opet diviti lanu... puse svima od Lovre i mame! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
batat je tako dekorativan i lijep, pokisla ptičica i ostalo cvijeće- za pet
|
|
![]() |
|
Toni, lijepo te vidjeti u vrtu...pomislim odmah, gle, u mom se vrtu feštalo---kad je toni tu, mora da je bilo zabavno... |
|
|
|
![]() |
|
...iskreno se nadam da je i tvoj kraj posjetila kišica i natopila zemlju... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari, i ja se kod tebe osjećam ugodno, domaće... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E, OK, znači, čuvaj mi ga malo...jako mi je lani bio lijep... ...jučer sam uočila nešto sitno na mjestu gdje je on bio lani...al...ko zna...možda me uistinu iznenadi... |
|
|
|
![]() |
|
Anaida, Free, Anastazija, Moon....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
o, ovu ljepoticu nisam stigla pohvaliti...dočekala me na stubištu jednog predvečerja...za godišnjicu braka...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |