Jesenske lukovice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Korisnik | |
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A takve u vrt,ne znam kak se zovu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
ova predzadnja slika mi je skoro zamirisala
![]() greška ![]() sviđa mi se ona bijela...dok sam ja pisala, plant je stavio 3 slike Ažurirao mima - 07 Siječanj 2008 u 22:28 |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
ja se moram pohvaliti
od 6 lukovica narcisa koje sam inače prvi put sadila, 5 je izniklo već
nadam se da će i šesti, ali ako i ne iznikne, nema veze
za prvi put, presretna sam
3 su mi vani u vrtu, a ostali na balkonu u tegli
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
meni su izvirile visibabe, ali nikako da ih slikam
moram to sutra napraviti, inace prosa vlak... |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
evo mog narcisa
od 6 lukovica, 5 ih je izniklo (3 su u vrtu, 3 u pitaru)
ovaj u pitaru je najveći
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
evo moje visibabe
![]() ![]() bilo ih je jos, a nadam se da ce jos koja izniknuti |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
coool
![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Drijemovci su prekrasni! Shasha, kada zabele u martu, slikaj nam za album.
![]() |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Aglaja,već ih ima.Nisam stigla danas ići no sutra ako nebude kiše skoknem da ih uslikam
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
ljudi, zna li ko šta da radim sa ocvalim šafranima?
negdje sam pročitala da ih se presadi u vrt, a ja ga nemam. moji su u pitarima.... da ih redovito zalijevam i čekam da propadne lišće pa da ih povadim i spremim na tamno mjesto? pomagajte...... |
|
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Zalijevaj ih i prihranjuj, a kasnije (7 mj) obustavi zalijevanje i prihranjivanje i pospremi ih. Možeš i sa teglom, a možeš ih i izvaditi iz zemlje.
|
|
![]() |
|
ovo je bilo brzo, HVALA!
|
|
|
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Ja bih u vrt (u Zagrebu) posadila šafrane, visibabe i posijala bi tratinčice i ljubičice.
Kada je najbolje vrijeme za to?
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Visibabe sam ja preselila iz prirode kad su cvale, znači proljeće. E sad za šafrane znam da postoje jesenski i proljetni. nisam nikad probala sijati već sam ih rasađivala sa gomoljima. Isto tako je bilo i sa ljubicama, onak cijeli busen sam preselila, a tratinčice se ja mislim rasijavaju cijelu godinu.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sada će uskoro biti u prodaji lukovice raznog cvijeća, a mislim da ćeš naići na lukovice šafrana i visibaba. One se mogu saditi najesen ili u proljeće, prema mojem iskustvu čak bolje u jesen, pa će ranije cvasti na proljeće.
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
cure, dečki, imate li neki veči vrt ?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pozdrav domingo....malo pregledaj forum pa ćeš viditi da imamo svih veličina vrtova
![]() |
|
![]() |
|
šafrani i visibabe se i sade na jesen od rujna pa do studenog - ovisi kad u tvom kraju počinje hladnije doba - ne možeš saditi u zamrznuto tlo a i lukovice moraju proći "hladnu" fazu (ne znam kako se to stručno zove) za tratinčice i ljubičice ne znam i ja sam ljubičice presađivala kao gotovu biljku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |