Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera: Blagdanski izlog
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera: Blagdanski izlog

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 16:55
 Question%20Mark...sad niš ne kužim... još 18.12. sam postala odgovor Bubi vezano na sretan dolazak andjelčića nakon one havarije sa strujom u Dubrovniku...no ona vjerojatno misli na moju opasku o gužvanju...

...drago Proljeće, narudžbi uopće više nemam, što je bilo bilo je...nešto sitno... prodaja ove godine očito odraz vremena u kojem živimo, sreća pa su ove stvari bez roka trajanja Wink  ...ali imam familiju i svi gledaju u mene ko u čudotvorca...barem kad su kolači u pitanju BBQ%201

...ipak, nešto sam radila, uz ono što je bilo u swapu, još par čestitki za meni drage ljude, još nešto andjela, sitnica... čim sredim fotkice negdje oko 2 ujutro smile61rado ću ih podijeliti s vama....
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 09:02
Već sam se ponadala da je bolji razlog zbog kojeg nisi bila s nama. Ali i ovo razumijem, i ja sam radila nešto kolača, ali većinu počinjem večeras i sutra.
Radujem se novim radovima...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 15:53
...ovaj put za istač... još malo čestitki radjenih za meni drage osobe...

....za Otok, iz Božićnog swapa

...za našu dragu i presimpatičnu Orcu...

...i još nekoliko za meni najdraže ljude...

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 15:57
čestitke su predivne!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:20
...hvala ti puno najbrža naša Ružice smile79 ...pokušavam staviti još i slikice još jedne čestitke ali me ludi Phtb zafrkava i javlja da su slikice obrisane a nisu i uredno se vide kroz drugi forum...ne kužim Confused
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:26
slike radova vidim normalno u friško iz pećnice,vjerovatno phb zeki
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:28
...i još jedan poklončić, za ljubiteljicu morskih motiva ...davno obećana zveckalica

upakirana u malu drvenu kutijicu bojanu akrilnim bojama, uz dodatak zgodne papirnate maramice i malo otisaka pomoću pečata i boje, a uz to je išla i "pasent" čestitka...

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:35
zveckalica je predivna,kako ljepo ide uz tu kutiju,ma pun pogodak! primice imas zlatne ruke!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 17:08
...i na kraju ovog niza, još malo mojih andjela, ovog puta, jednako kao i naša Mare, predstavljam ih u malom slideshowu, ipak je brže za pogledati...za one koji ne znaju, dovoljno je kliknuti na slikicu i aktivirat će se slideshow...Valentine%20heart%20cloud

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 17:11
jao,sto su slatki! meni je onaj sa smeđom-crvenom haljinicom smile94
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 17:16
....hvala ti puno draga Rose... evo, imaš ih u Friško... sve po redu Christmas%20Antlers
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 17:41
draga primavero radovi su ti svi redom preljepi al zveckalica je pobrala najveci broj mojih glasovaClapClapClapmajstorice
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 17:42
Zveckalica je bezvremenska i sjajno ukomponirana! Kutijica mi je apsolutno savršena - od motiva do boje i efekata - nemam riječi! Točno se vidi koliko je puno truda uloženo i tehnika ukomponirano da mora biti predivna! Anđeli su jako slatki i u detalje razrađeni... Moram ih pokazati frendici koja je teški kolekcionar, mislim da će se oduševiti! smile84
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 18:56
smile120
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 19:43
aaaaaa... kakvi anđeli... tako sretno izgledaju da im moras pozavidjetiTongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 20:19
 Thank%20You Thank%20You Thank%20You ....hvala vam drage moje Rosa, Izzy, More, Lluvia... slatke ste i dajete mi krila (pssst...bez asocijacija molim Wink )
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 02:53
Anđeli su mi prekrasni! Thumbs%20Up
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 09:33

Primavera čestitke mi se jako sviđaju i naravno ANĐELIĆI su mi predivni, neki su mi i poznati  ha ha

Što se tiće struje sve je ok bar za sad, da gore sam mislila na anđeliće a ne na struju.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 13:22
Vidjela sam slideshow - preslatki su. A i došla sam ovdje da bi ih gledala, da bi im se divila. A sad ovako na okupu - baš su me razniježili.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 22:49
kod tebe je uvijek toliko divota da čovjek samo može sjediti, gledati, sliniti (oprosti na izrazu) opet sliniti, opet sliniti, malo pobrisati usta, pa opet nastaviti sliniti...
nevjerojatna si i zaista si čudotvorac...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.