Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 151> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još netko obožava žuto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() Ali meni je još ljepši taj njihov ritam spavanja i buđenja, izgledaju kao maleni suncokreti, jedino se ne okreću za suncem nego mu se otvaraju ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
A kad već spomenuh suncokrete, proklijali su moji, možda malo pregusto?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Žuti narcisi su ocvali
![]() Drži se još poneki žuti duplić, ali ni tulipani nisu loš nadomjestak ![]() ![]() ![]() p.s. njima nisam birala boju, naslijedila ih s vrtom ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jedan od tri vrtna hibića stidljivo pušta prve pupove, jedva čekam da vidim koje je boje
![]() Za koji dan će u vlastiti stan, ispražnjenu žardinjeru ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Uz put
ukradena grančica mahonije (nije li prelijepa?) potvrđuje da ukradeno
najbolje uspijeva! Već za nekoliko dana je procvala!
![]() Grmove mahonije prvi put sam vidjela ovdje, imaju sjajno, tamno kožasto lišće s bodljama na vrhu, pa ih ovdje koriste kao živicu. Izgleda zbilja sjajno! ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Misty, tu sam došla da razgledam tvoj vrt, a na ovih devet stranica dosta sam se dugo zadržala. Rijetko imam vremena pozorno čitati, ali jutros je bilo tako. Lijepa ti je kuća i okućnica, a tvoji komentari super. Prisjetila sam se našeg dolaska na novu adresu i promatranja svakog lista, izdanka u zemlji. Vidim da si i ti, poput nas imala lijepih i ugodnih iznenađenja!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ideš tako, prolaziš i ne primjećuješ sitnu ljepotu oko sebe. A onda odjednom iz ovog ili onog razloga otkriješ ljepotu u maslačku, u tratinčici, pa čak i cvijetu koprive .
Ovo sam mislila uopćeno, zapravo više na sebe.
Tvoje žuto zelene tepihe pusti sve dok sami ne ocvatu, jer su baš lijepi.
Voliš žuto jer ide lijepo sa zelenim.
Moram priznati da sam ja neodlučna...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mahoniju i ja volim,moja je vec precvjetala,al zato sad uzivam gledajuci tvoju
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Stvarno si lijepo uredila svoj novi dom
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
-Ukradena mahonija je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Misty bit će ovo jedan prekrasan vrt, s toliko ljubavi koju mu daješ sjat će u punom sjaju...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Niho, ma zaboravila sam još dodati da ova ukradena ima bogatiji i raskošniji cvat od onih što su ostale u živici ![]() Eh sad, je li to zato jer joj se ovdje više sviđa, ili baš zato jer je ukradena ![]() Čitala sam, davno, jednu studiju o tome kako biljke vole slušati glazbu, ja svojima ne puštam glazbu, ali im se tako iskreno divim i veselim, da to sigurno osjećaju! Nemojte me radi ovoga proglasiti ludom ![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
mahonija je stvarno prekrasna..
moja je sad isto u punom cvatu. a ogromna je! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tepih od žutih maslačaka je savršen. Volim takve travnjake.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
I meni je prekrasan travnjak sa maslačcima.....Žuto je i moja omiljena boja.
Lijepo je bilo prošetati tvojim vrtom, s užitkom sam pregledala sve i nadivila se svemu. Komentari su ti posebni, ma sve
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tako je lijepo vidjeti vas u mom vrtu! Ima i novosti, ali ja već dva dana ratujem s mojim fotićem, nikako da mi doda nove slike, stalno nudi već postane galerije
![]() Potrošila sam već dva punjenja baterija pokušavajući izbrisati te stare, a on stalno tvrdoglavi! Danas moram nabaviti nove pa ćemo vidjeti tko je tvrdoglaviji. U međuvremenu sama uživam u novim kasnim tulipanima (žuti su ocvali), prvom nježno roza cvjetiću pakujca (bromin poklon) i još nekim novim preslatkim bijelim cvjetićima kojima ne znam ime.. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čekamo!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |