Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 151>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 16:22
Još netko obožava žuto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 06:24
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Još netko obožava žuto.
Razumljivo, pa žuto se krasno slaže sa zelenim Wink
Ali meni je još ljepši taj njihov ritam spavanja i buđenja, izgledaju kao maleni suncokreti, jedino se ne okreću za suncem nego mu se otvaraju LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 06:27
A kad već spomenuh suncokrete, proklijali su moji, možda malo pregusto? Confused

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 06:30
Žuti narcisi su ocvali Sad

Drži se još poneki žuti duplić, ali ni tulipani nisu loš nadomjestak Very%20Happy

p.s. njima nisam birala boju, naslijedila ih s vrtom LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 06:33
Jedan od tri vrtna hibića stidljivo pušta prve pupove, jedva čekam da vidim koje je boje Smile.
Za koji dan će u vlastiti stan, ispražnjenu žardinjeru Tongue

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 06:38
Uz put ukradena grančica mahonije (nije li prelijepa?) potvrđuje da ukradeno najbolje uspijeva! Već za nekoliko dana je procvala! Very%20Happy
Grmove mahonije prvi put sam vidjela ovdje, imaju sjajno, tamno kožasto lišće s bodljama na vrhu, pa ih ovdje koriste kao živicu. Izgleda zbilja sjajno!

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 08:20

Misty, tu sam došla da razgledam tvoj vrt, a na ovih devet stranica dosta sam se dugo zadržala. Rijetko imam vremena pozorno čitati, ali jutros je bilo tako. Lijepa ti je kuća i okućnica, a tvoji komentari super.

Prisjetila sam se našeg dolaska na novu adresu i promatranja svakog lista, izdanka u zemlji. Vidim da si i ti, poput nas imala lijepih i ugodnih iznenađenja!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 08:54
Ideš tako, prolaziš i ne primjećuješ sitnu ljepotu oko sebe. A onda odjednom iz ovog ili onog razloga otkriješ ljepotu u maslačku, u tratinčici, pa čak i cvijetu koprive .
Ovo sam mislila uopćeno, zapravo više na sebe.
Tvoje žuto zelene tepihe pusti sve dok sami ne ocvatu, jer su baš lijepi.

Voliš žuto jer ide lijepo sa zelenim.
Moram priznati da sam ja neodlučna...ConfusedI žuto i crveno, bijelo... ma samo neka cvjeta! 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 10:21
mahoniju i ja volim,moja je vec precvjetala,al zato sad uzivam gledajuci tvoju
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:35
Stvarno si lijepo uredila svoj novi domsmile106
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:41
-Ukradena mahonija je smile141-idem i ja ako će biti takva -
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:58
Misty bit će ovo jedan prekrasan vrt, s toliko ljubavi koju mu daješ sjat će u punom sjaju...Clap
život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 09:18
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

-Ukradena mahonija je smile141-idem i ja ako će biti takva -

Niho, ma zaboravila sam još dodati da ova ukradena ima  bogatiji i raskošniji cvat od onih što su ostale u živici Wink
Eh sad, je li to zato jer joj se ovdje više sviđa, ili baš zato jer je ukradena Confused
Čitala sam, davno, jednu studiju o tome kako biljke vole slušati glazbu, ja svojima ne puštam glazbu, ali im se tako iskreno divim i veselim, da to sigurno osjećaju!
Nemojte me radi ovoga proglasiti ludom
smile143
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 13:56
mahonija je stvarno prekrasna..
moja je sad isto u punom cvatu. a ogromna je!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 13:09
Originalno poslano od člana lukaccc lukaccc napisao:

mahonija je stvarno prekrasna..
moja je sad isto u punom cvatu. a ogromna je!
Ja ću strpljivo čekati da i moja postane ogromna, ali i ovako malena je očaravajuća!LOL
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 15:28
jeste ocaravajuca
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 23:27
Tepih od žutih maslačaka je savršen. Volim takve travnjake. 
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 00:55
I meni je prekrasan travnjak sa maslačcima.....Žuto je i moja omiljena boja.
Lijepo je bilo prošetati tvojim vrtom, s užitkom sam pregledala sve i nadivila se svemu. Komentari su ti posebni, ma sveClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 07:05
Tako je lijepo vidjeti vas u mom vrtu! Ima i novosti, ali ja već dva dana ratujem s mojim fotićem, nikako da mi doda nove slike, stalno nudi već postane galerije Unhappy
Potrošila sam već dva punjenja baterija pokušavajući izbrisati te stare, a on stalno tvrdoglavi!
Danas moram nabaviti nove pa ćemo vidjeti tko je tvrdoglaviji. U međuvremenu sama uživam u novim kasnim tulipanima (žuti su ocvali), prvom nježno roza cvjetiću pakujca (bromin poklon) i još nekim novim preslatkim bijelim cvjetićima kojima ne znam ime..Embarrassed
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 09:33
Čekamo!WinkBig%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.