Lantane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 31> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fatka, kada si ti sijala lantane?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa ako će niknuti za dva mjeseca, onda nisam uranila, taman uoko sredine ožujka, što bi bilo taman na vrijeme, no biti ćete izvješteni o danu, satu minuti - jedva čekam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
21.12.2008 sam posijala.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fatka, pa nije ti valjda već nikla, baš me zanima što će biti s njom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
JesteTriša nikle su ali sam se zeznula, sta ce biti s njima, a joj sve sam posijala.Sada me boli glava, ako ne prezive nemam vise sjemena.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim da je potražnja za lantanama, samo mi trebate javiti i ja šaljem kome treba, oko hotela ima mladih koje će ionako prorijediti, a ima i sjemenja, pa samo pišite.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Neka malo ojačaju mladice, luda sam za njima, kad bude vrijeme odmah šaljem adresu.
Lani sam zu svibnju kupila malu mladicu za 9 kn narasla velika i cvjetala do nedavno, ali problem je što sam na cjelom proljetnom riječkom sajmu našla tu jednu jedinu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Fatka da li se sjeme od lantane sije dublje ili ne , da li zemlja mora biti mokra ili samo vlažna. Imam sjemenje šta mi je poslala Ines pa bi ga već posijala i držala u kući.
|
|
![]() |
|
Upravo sam to ja napravila, ali mislim da ga ne treba staviti duboko, jer tek onda neće dugo niknuto - ja sam ga posložila i prekrila tankim slojem zemlje, malo utisnula, ali laganice. Sad mi ostaje čekanje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Triša
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fatka baš mi je žao. Možda ipak sačekam 2. ili 3. mj. za posijati ih.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ne žalosti se Fatka ima puno forumaša lantane, bit će sjemena. Znam kako ti je i ja sam već dosta toga ove zime oplakala. Nema šanse da opet sijem tako rano.
|
|
![]() |
|
Kako se ne bi zalostila akda su to bile boje koje nema a ovdje.Zuta i zutio- crvena i jedna je bila kako puzavica.Ubi me moja znatizelja, zima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne brini Fatka poslat ću ti ja na proljeće cijeli pitar (saksiju) s lantanama raznih boja.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala ti Lantana na ponudi, a znas da je to ne moguce u Bosnu prebaciti.
|
|
![]() |
|
Ne brini se Fatka, valjda će biti nešto od mojih, pa što ti pričaš, pa nije Bosna na kraj svijeta, doći ćemo kod tebe na tulum i donijeti lantane.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Uvijek ima načina da se pošalje, budi bez brige.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kod mene još cvatu.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Koja si ti sretnica...
Ja ću svoje posaditi danas ili sutra. Drži mi fige da uspijem...ovo je prvi puta da njih sadim... a tako ste me zarazile sa lantanama....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |