Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 16:30
I malena lavanda, prošlojesenski pelcerić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 16:33
I za kraj, nekoliko slikica cvijeća koje mi je stiglo jučer kao poklon od Anastazije_ , draga Anastazija_ Hug jako si me razveselila!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 16:34
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 16:35
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 16:36
Nešto je već posađeno, nešto čeka sadnju prvom prilikom, potjerala me kiša. Censored
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 23:41
lijepi noviteti!!!
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 08:47
Hvala! smile71 
Samo kiša nikako da stane, a ja nikako da posadim ovo blago... 
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 08:58
Došla sam vidjeti miruješ li ti ikad. Pa opet vidim da ne. Prekrasna hrpa noviteta. Tvoj vrt se odlično popunjava. Bit će pravo cvjetno carstvo. Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 09:07
Draga moja Karli, lijepo te vidjeti ovdje! Pomalo uvijek nešto radim, tim više što mi maleni još uvijek diktira tempo, tako da nikada ništa ne stignem u komadu, nego mic po mic...

A noviteti, hvala ti, zaista su lijepi i meni jako vrijedni. Heart Zahvaljujući vama, cvjetnim prijateljicama, i moj vrt će zablistati. Samo nikako da dočekam prve cvjetove, već dugo je loše vrijeme. Ermm
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 16:43
Bugi , imas pravo , kisa nas u momentu salje na prisilni odmor !
Nemoj biti tuzna , jos koji dan moramo prebroditi a onda ce
zasjati sunce i alat ce nam sam od sebe skociti u ruke i onda .......
necemo znati stati !      Wink
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 18:33
gute, draga, drago mi je što si mi navratila! Smile
Nema sunca, pa su i slikice bljedunjave. Danas sam uspjela biti brža od kiše i posaditi sve novitete koji su mi stigli od Anastazije_ i Enrikove none. Odmah se bolje osjećam! Malo umorno, ali super... Big smile
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2014 u 21:04
Bravo
brža si od kiše koja će sad sve lipo zalit
i vrtić ti se lipo popunjavasmile161
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 15:36
miska, hvala ti! Trčim između dva pljuska, zamažem sve, pa perem i tako par puta dnevno... Nemam strpljenja čekati na prestanak, ionako je prognoza ista za još tjedan dana. Kad će sunce??? smile220
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 19:51
Ne znam draga Bugice
i tu je isto
Točno znam kako ti je jer kad sam ja lani počela uređivat vrtić
i sadit,cijeli 5. mj je toliko padalo da sam mislila da će mi bujice vode 
sve odnest nizbrdo,na beton
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 22:45
lijepi noviteti koje ces ti super ukomponvati u svoj vrt koji bas obecava - odlicno sveHug
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 22:59
Draga Bugice,i mene bedira ova dosadna kišurina.Taman kad sine malo sunca brzo u vrt, a u vrtu sve blatnjavo.Jooooooooooj svi jedva čekamo sunce, zajedno sa našim biljčicama.Evo da ti pošaljem jedan sunčani smajlić!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 09:06
miska... smile79
klaudija8... smile79
temzi... smile79

Želim nam svima što brži povratak sunca, iako prognoza nije obećavajuća! A možda nas iznenadi...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 23:33
voće, cvijeće, a i noviteti , krasno smile55
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 08:30
Prošetala i ja poslije kiše,krasni noviteti i krasan vrt.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 14:51
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

voće, cvijeće, a i noviteti , krasno smile55

Hvala, moon! Hug Noviteti su posađeni i polako se udomaćuju...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.