Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 165>
Korisnik
Poruka
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 11:50
Neću ništa posebno izdvajati jer je sve smile227! smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 11:59

Uvijek kad svratim kod tebe mom oduševljenju nema kraja Hug.

Ipak ću izdvojiti gliciniju jer ju još nisam vidjela kao stablašicu smile227 kako je lijepa!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 12:25
Hana- nemaš brige samo ako bude sijemena skupim ga....

Anči39- hvala na pohvalama ako si za pelcere samo pošalji adresu na pp

Otok, Mali kaktus, Retriver sara, Ivna, Toni, Lilly, Anastazija, Korijenko hvala na lijepim riječima i što redovito posječujete moj mali vrt smile79
Anaida draga moja hvala na svim lijepim riječima izrečenima o mojim cvetekima...

gliciniju sam motala oko metalne šipke jer sam imala nekada tu posađenu i ružu stablašicu ali sam odustala od nje jer mi se uvijek razboljela pa je na kraju ostala sama glicinija......možeš je motati i oko nekog jačeg kolca ali je bolje metalnog jer kada je mlada može je polomit vjetar.....vidjela sam da neki motaju dvije ili tri zajedno isto bude efektno...

waterlily- pasifloru preko zime samo zamalčiram malo debljim slojem zemlje i kore.....nadzemni dio se smrzne ako je zima jaka ali istjera iz korijena....uvijek ih bude više....

lantane nemogu kod nas na kontinentu prezimiti pa ih vadim u tegle

još jednom svim posjetiocima velika smile78

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 13:39
smile64Kakvi genijalni hibiji!!! A gliciniju si super oblikovala, predivna je! A što je ono na slici iznad peseka, baš mi je zgodan taj bijeli oblačak?
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 13:59
uvijek rado svratim u tvoj vrt prepun prekrasnog cvijeća.ne znam kaj bi izdvojila kad je sve lijepo. pasiflora i glicinija  su za svaku pohvalu.Tongue
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 14:20
Draga Bromi, ja sam oduševljena, toliko prekrasnih primjeraka cvijeća, čitava paleta boja, glicinija je posebna, super izgleda kao stablašica, a hiiskusi su sve jedan ljepši od drugoga, ovo je pravi cvjetni raj, želim ti da uživaš u njemu... Clap
život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 14:45
horti - taj bijeli oblačak je euphorbija imam je prvi puta i svidjela mi se kažu da je trajnica pa ćemo vidjeti kako će prezimiti Tongue

goga-zg   - samo ti svrati Wink

lantana - draga moja kod tebe je raj ali zadovoljna sam ja i sa mojim paklom Wink   .....ima kod mene i tvojih cveteka lantana je preljepa obožavam je smile78
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 22:46
bromelija ne mogu ti poslati poruku na PP pun ti je sandučić !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 22:49
Ovo je gotovo nevjerojatno! Tvoje cvijeće preodlično izgleda!
A koliko gatek ima!
Ništa neću izdvajati jer sam očarana!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 06:53
anči 39 sory obrisano Embarrassed
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 12:25
Bromić i meni su za mlječiku rekli da je trajnica, ali da ju zimi obvezatno moram pospremiti unutra!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 17:19
Sve ti je predivno,a reci mi kako se zove slatkis sto onako divno pozira?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 17:34
Bromi prva misao koja mi je proletjela ka sam vidjela predzadnju stranicu punu fantastičnih slika je bila " Ova je pretjerala sa ljepotom, kako ću ovo prestićiWink"
:diskobanana
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 17:40
Želim pojašnjenje za gliciniju. Podnosi li niske temperature i jesi li kupila tako stablašicu ili si ti to oblikovala?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 21:59
smile211  Što još da kažem...  smile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 23:16
Bromi draga, bome sam se našetala, ali nije to problem to je gušt kada je u pitanju tvoje dvorište  smile39
hibiji fenomenalni, a lantane pfff smile39 znači sadiš ih u zemlju pa vadiš van, a pasiflora je fenomenalna...kad narastem i moja će biti takva Wink gliciniju i ja želim tako oblikovati kao stablašicu...samo ju nisam motala, već privezala za štapek, ali ovako je ljepša Smile
jel micek ulovio koju žabu? LOL

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 07:29
bergenija, anaida smile78
gioiaa to ti je moj Cezar

smrcko draga moja imaš preljepe biljke možda i ljepše od mojih ništa ne brini već si me prestigla Wink
glicinija je iz položnice i sama sam je oblikovala tj. omatala oko metalnog kolca...nije nikakav problem samo treba vremena...imam mladicu ako si zainteresirana smile72
springy, kontesa- neznam nisam vidjela da je ulovio Tongue ali je uporan i vreba....pasiflore su mi u zemlji i rastu kao lude

svima velika smile78
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 07:56
da Cezar,pored ovoliko ljubimaca,zaboravim ponekad kako se koji zove...za Cezara
Na vrh
cukorrek View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cukorrek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 08:34
Pozdrav za Bromeliju i Mali bilogorski vrt. Nova sam ovdje i trebat će mi vremena da obiđem sve vrtove, ali ovo što sam vidjela ovdje (a stigla sam tek do 7 stranice - pomno čitajući sve napise i upijajući svaku sliku) me oduševilo. To je raj za oči, melem za dušu, nešto prekrasno...boje, oblici, raznolikost... baš sam uživala, ne znam koliko će mi dana trebati da dođem do kraja, al znam da se ne mogu odvojit od ovog prekrasnog raja...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 13:20
najbolja si uzgajivačica! makar iz hobija, nema takve
samo ne znam gdje smjestiš sve te lončanice zimi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,078 sekundi.