Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 165> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neću ništa posebno izdvajati jer je sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uvijek kad svratim kod tebe mom oduševljenju nema kraja Ipak ću izdvojiti gliciniju jer ju još nisam vidjela kao stablašicu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Hana- nemaš brige samo ako bude sijemena skupim ga....
Anči39- hvala na pohvalama ako si za pelcere samo pošalji adresu na pp Otok, Mali kaktus, Retriver sara, Ivna, Toni, Lilly, Anastazija, Korijenko hvala na lijepim riječima i što redovito posječujete moj mali vrt ![]() Anaida draga moja hvala na svim lijepim riječima izrečenima o mojim cvetekima... gliciniju sam motala oko metalne šipke jer sam imala nekada tu posađenu i ružu stablašicu ali sam odustala od nje jer mi se uvijek razboljela pa je na kraju ostala sama glicinija......možeš je motati i oko nekog jačeg kolca ali je bolje metalnog jer kada je mlada može je polomit vjetar.....vidjela sam da neki motaju dvije ili tri zajedno isto bude efektno... waterlily- pasifloru preko zime samo zamalčiram malo debljim slojem zemlje i kore.....nadzemni dio se smrzne ako je zima jaka ali istjera iz korijena....uvijek ih bude više.... lantane nemogu kod nas na kontinentu prezimiti pa ih vadim u tegle još jednom svim posjetiocima velika ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
uvijek rado svratim u tvoj vrt prepun prekrasnog cvijeća.ne znam kaj bi izdvojila kad je sve lijepo. pasiflora i glicinija su za svaku pohvalu.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Bromi, ja sam oduševljena, toliko prekrasnih primjeraka cvijeća, čitava paleta boja, glicinija je posebna, super izgleda kao stablašica, a hiiskusi su sve jedan ljepši od drugoga, ovo je pravi cvjetni raj, želim ti da uživaš u njemu...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
horti - taj bijeli oblačak je euphorbija imam je prvi puta i svidjela mi se kažu da je trajnica pa ćemo vidjeti kako će prezimiti
![]() goga-zg - samo ti svrati ![]() lantana - draga moja kod tebe je raj ali zadovoljna sam ja i sa mojim paklom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
bromelija ne mogu ti poslati poruku na PP pun ti je sandučić !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo je gotovo nevjerojatno! Tvoje cvijeće preodlično izgleda!
A koliko gatek ima!
Ništa neću izdvajati jer sam očarana!
|
|
![]() |
|
anči 39 sory obrisano
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromić i meni su za mlječiku rekli da je trajnica, ali da ju zimi obvezatno moram pospremiti unutra!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve ti je predivno,a reci mi kako se zove slatkis sto onako divno pozira?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bromi prva misao koja mi je proletjela ka sam vidjela predzadnju stranicu punu fantastičnih slika je bila " Ova je pretjerala sa ljepotom, kako ću ovo prestići
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Želim pojašnjenje za gliciniju. Podnosi li niske temperature i jesi li kupila tako stablašicu ili si ti to oblikovala?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bromi draga, bome sam se našetala, ali nije to problem to je gušt kada je u pitanju tvoje dvorište
![]() hibiji fenomenalni, a lantane pfff ![]() ![]() ![]() jel micek ulovio koju žabu? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenija, anaida
![]() gioiaa to ti je moj Cezar smrcko draga moja imaš preljepe biljke možda i ljepše od mojih ništa ne brini već si me prestigla ![]() glicinija je iz položnice i sama sam je oblikovala tj. omatala oko metalnog kolca...nije nikakav problem samo treba vremena...imam mladicu ako si zainteresirana ![]() springy, kontesa- neznam nisam vidjela da je ulovio ![]() svima velika ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da Cezar,pored ovoliko ljubimaca,zaboravim ponekad kako se koji zove...za Cezara
![]() |
|
![]() |
|
cukorrek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Pozdrav za Bromeliju i Mali bilogorski vrt. Nova sam ovdje i trebat će mi vremena da obiđem sve vrtove, ali ovo što sam vidjela ovdje (a stigla sam tek do 7 stranice - pomno čitajući sve napise i upijajući svaku sliku) me oduševilo. To je raj za oči, melem za dušu, nešto prekrasno...boje, oblici, raznolikost... baš sam uživala, ne znam koliko će mi dana trebati da dođem do kraja, al znam da se ne mogu odvojit od ovog prekrasnog raja...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() samo ne znam gdje smjestiš sve te lončanice zimi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |