Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Korisnik
Poruka
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: maslina55-što radim kad ne radim
    Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 11:37
slikam na staklu...

oslikavam porculan...pečeno,perivo u perilici...

ili...

lanterna u mom malom mistu...

ove šalice su bile poklon za jednu obitelj s petero djece...

...ovo za sina i potencijalnu snahu...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 12:55
I puno figurica,

predstavljam patuljke ribare i mornare...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 12:58
Hej, ovo je savršenstvo!!!
Isuse ti si neiscrpna...
A reci mi, ove šalice su bile bijele i ti si onda na njih lijepila salvete ili...???

Mislim, radovi su za 10!!!
Bravo
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:08
Draga moja.....sve je preljepo....ali ja izdvajam prvu tacnu.....zaista je posebna....

Btw, onaj tko nije radio na njima sigurno ne zna koliko su teške za raditi
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:17
Radovi su savršeni! smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:19
@proljeće:Jes,kupim bijele,oslikavam bojama za porculan,pečem u pečnici na 160 i eto ih!
Hvala što si me otkrila i tu!
Tu sam i otvorila temu jer nije decoupage,imam previše toga da se tamo među tetama salvetama švercam..
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:36
@Hippy:

ma ja baš i nisam najzadovoljnija,u prirodi mi je ispala malo pretamna,predviđena je za vitraže a baš ju nemreš nasloniti na prozor,možda neko osvjetljenje iza...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 15:39
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

@proljeće:Jes,kupim bijele,oslikavam bojama za porculan,pečem u pečnici na 160 i eto ih!
Hvala što si me otkrila i tu!
Tu sam i otvorila temu jer nije decoupage,imam previše toga da se tamo među tetama salvetama švercam..

Ček,ček malo!!!

Misliš reći da si ovo cvijeće i ove morske motive slikala bojama???
Eh, ako je to točno onda si svarno majstor, i onda ćemo mi od tebe stvarno morati puno učiti!!!
Pa gdje si bila do sada???Smile
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 16:22

pa ti si stvarno multitalentirana! ovo mi je prekrasno. šalice..., ah, šalice..... moja tiha patnja. ova na makove mi je naj... i ribice

zadivljena sam!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:05
Sve osim patuljaka je novije a sad što se radilo desetak godina unatrag...
@monna-1,pazi sad ,nešto za tebe ali su kalupići...

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 21:32
A ovo je bio PRVI moj rad 1999

a i prestrašno loša slika lošeg rada.

Kasnije je sve bilo lakše

to su jasno bile kutijice..

za prijateljice i njihovu djecu jer je bilo Valentinovo
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:26
Lijepe, šarene i vesele!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:53
šta izdvojiti??? sve je divno no to već znaš....mislim da ću reči da mi je najdraži patuljak- baš je veseo i prepun detaljaSmileSmileSmileSmile a ti si umjetnica za čistu 5SmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 23:37

@monna-1:šarena faza

@Mamaa:patuljaka su puni cvjetnjaci u mom uredu,to su mali patuljci kojih 15-tak cm visoki i više su sobni patuljci a mogu i u male kamenjare...
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 00:24
draga moja, radovi su SAVRŠENI!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 09:01

@more hvala!

POVIJEST II
Onda su moje kolegice rekle pa daj napravi i meni za poklon nekome , prodaj!Nisam počela to raditi za posao ali nisam taj svoj hobby mogla financirati a bila sam se već"navukla"i htjela sam još,još; prodavala sam takva srčeka za cijenu potrošenog materijala i kupovala novi...
Za uskršnjeg boravka na moru (jajca i držaći idući put)dogovorila sam s turističkom agencijom mog prijatelja da ću mu izrađivati suvenire koje će iznajmljivaći poklanjati svojim gostima.Tako su nastale one  morske kolekcije u decoupageu a ovdje ću vam pokazati ostalo...

svječnjaci ribe...

sviječnjaci  delfini i sl...

svječnjaci zvjezde...

magnetići...

sličice...

sličice...

kutijice od gipsa...

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 10:46
Prelijepa povijest! Thumbs%20Up
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 10:50
ajme maslina, pa tek sam sada okrila...sve ovo..nestvarno! savrseno! stvarno si majstorica!!!
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 12:30
ma bože maslina dođoh vidjeti šta radi brat od monne pa vidjeh ovo...moja slabost su morski konjići...kad ih vidim ovako lijepe na okupu smile42
divota čista....ma sve........hvala ti što dijeliš to sve sa nama...
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 12:31
ispravak brat od more-sva sam se zbunila kad sam vidjela sve ove tvoje prekrasne radove...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.