maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 11:37 |
slikam na staklu...
![]() oslikavam porculan...pečeno,perivo u perilici...
![]() ili...
![]() ![]() ![]() lanterna u mom malom mistu...
![]() ove šalice su bile poklon za jednu obitelj s petero djece...
![]() ...ovo za sina i potencijalnu snahu...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I puno figurica,
predstavljam patuljke ribare i mornare...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej, ovo je savršenstvo!!!
Isuse ti si neiscrpna...
A reci mi, ove šalice su bile bijele i ti si onda na njih lijepila salvete ili...???
Mislim, radovi su za 10!!!
Bravo
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moja.....sve je preljepo....ali ja izdvajam prvu tacnu.....zaista je posebna....
![]() ![]() Btw, onaj tko nije radio na njima sigurno ne zna koliko su teške za raditi ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Radovi su savršeni!
![]() |
|
![]() |
|
@proljeće:Jes,kupim bijele,oslikavam bojama za porculan,pečem u pečnici na 160 i eto ih!
Hvala što si me otkrila i tu!
Tu sam i otvorila temu jer nije decoupage,imam previše toga da se tamo među tetama salvetama švercam..
|
|
![]() |
|
@Hippy:
ma ja baš i nisam najzadovoljnija,u prirodi mi je ispala malo pretamna,predviđena je za vitraže a baš ju nemreš nasloniti na prozor,možda neko osvjetljenje iza...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ček,ček malo!!!
Misliš reći da si ovo cvijeće i ove morske motive slikala bojama???
Eh, ako je to točno onda si svarno majstor, i onda ćemo mi od tebe stvarno morati puno učiti!!!
Pa gdje si bila do sada???
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pa ti si stvarno multitalentirana! ovo mi je prekrasno. šalice..., ah, šalice..... moja tiha patnja. ova na makove mi je naj... i ribice zadivljena sam!
|
|
![]() |
|
Sve osim patuljaka je novije a sad što se radilo desetak godina unatrag...
@monna-1,pazi sad ,nešto za tebe ali su kalupići...
![]() |
|
![]() |
|
A ovo je bio PRVI moj rad 1999
![]() a i prestrašno loša slika lošeg rada.
Kasnije je sve bilo lakše
![]() ![]() to su jasno bile kutijice..
![]() za prijateljice i njihovu djecu jer je bilo Valentinovo
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Lijepe, šarene i vesele!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
šta izdvojiti??? sve je divno no to već znaš....mislim da ću reči da mi je najdraži patuljak- baš je veseo i prepun detalja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
@monna-1:šarena faza @Mamaa:patuljaka su puni cvjetnjaci u mom uredu,to su mali patuljci kojih 15-tak cm visoki i više su sobni patuljci a mogu i u male kamenjare... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga moja, radovi su SAVRŠENI!
|
|
![]() |
|
@more hvala! POVIJEST II
Onda su moje kolegice rekle pa daj napravi i meni za poklon nekome , prodaj!Nisam počela to raditi za posao ali nisam taj svoj hobby mogla financirati a bila sam se već"navukla"i htjela sam još,još; prodavala sam takva srčeka za cijenu potrošenog materijala i kupovala novi...
Za uskršnjeg boravka na moru (jajca i držaći idući put)dogovorila sam s turističkom agencijom mog prijatelja da ću mu izrađivati suvenire koje će iznajmljivaći poklanjati svojim gostima.Tako su nastale one morske kolekcije u decoupageu a ovdje ću vam pokazati ostalo...
svječnjaci ribe...
![]() sviječnjaci delfini i sl...
![]() svječnjaci zvjezde...
![]() magnetići...
![]() sličice...
![]() sličice...
![]() kutijice od gipsa...
![]() |
|
![]() |
|
Prelijepa povijest!
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme maslina, pa tek sam sada okrila...sve ovo..nestvarno! savrseno! stvarno si majstorica!!!
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ma bože maslina dođoh vidjeti šta radi brat od monne pa vidjeh ovo...moja slabost su morski konjići...kad ih vidim ovako lijepe na okupu
![]() divota čista....ma sve........hvala ti što dijeliš to sve sa nama...
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ispravak brat od more-sva sam se zbunila kad sam vidjela sve ove tvoje prekrasne radove...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |