Trazim reznice.... |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 21:34 |
Trazim reznice kaktusa i sukulenata,nemam bas puno za ponuditi u zamjenu ali naci ce se vec nesto....
![]() |
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja cu poslikat sad koji dan svoje pa cu stavit u kaktuse pa si pogledaj pa mi javi ako sta zelis...
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
stavljam te na listu za svoje bebice...prva tura ide na rasađivanje za dva-tri tjedna
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
I ja sam zainteresirana za razmjenu kaktusa i sukulenata. Ostalo mi je još nešto od niže ponuđenog a našlo bi se još toga, staviti ću slike kad stignem. Zainteresirani javite se!
![]() |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Evo da malo preciziram ono sto bih htio i sto nudim zauzvrat.Htio bih ove reznice: -stapelia(sve osim mutabilis)
-selenicereus
-cereus "monstruosus"
-aporocactus
-cotyledon
-kalachnoe(osim blossfeldiana)
-bodljikava opuntia
...
u zamjenu imam za ponuditi:
-stapelia mutabilis
-sedum rubrotinctum
-cereus peruvianus
-echinopsis
-chamacereus silvestris
To je sve sto imam za ponuditi za sada,ali se nadam da cu uskoro imati vise...
Pozdrav
|
|
|
|
![]() |
|
Uspio sam nabaviti puuuuuno reznica od mame(hvala ti -huernia
-stapelia gettleffii,gigantea
-euphorbia caput medusae
-senecio rowleyanus
-trihocereus
-hoodia
i jos neke zanimljive sukulente i kaktuse
a u zamjenu dajem gore navedeno.Hvala jos jednom mami i zagorki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
nema na čemu- čekaj
![]() ps- šta se euphorbia caput medusae tiće, ja je imam godinu dana i jedino šta je iole na njoj naraslo su krakovi, uopće ne pokazuje znakove povećanja matićne biljke ili stvaranja bebica
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |