Ispiši stranicu | Zatvori prozor

moj vrt u slikama-jannette77

Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4877
Datum ispisa: 05 Srpanj 2025 u 21:56
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: moj vrt u slikama-jannette77
Objavio: jannette77
Tema: moj vrt u slikama-jannette77
Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 22:12

Odlučila sam staviti slike svog vrta iako me sram pored  vaših.Ja sam vam dijete asfalta i ovo mi je prvi put da imam vrt ( nadam se i povrtnjak).Jako me veseli čeprkanje po zemlji,sađenje cvijeća i svakodnevno promatram kako koji napreduje (ko malo derište sam) i naravno koliko su mi čega puževi pojeli,e oni će me dovesti do ludilaAngry svakodnevno se borim s njima!

iz ovog malog kamenjara sam morala sve izvadit osim čuvar kuće jer su mi puževi skoro sve pojeli.
a ovo su moje jagodice koje jako lijepo napreduju!

Odgovori:
Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 22:21

To je prednja strana kod ulaza u kuću,a ovo je stažnja na kojoj treba još puno puno raditi!!!

tu uz kuću su sve ruže,a i još sam ih zasadila po vašim savjetima i SVE su se primile!!!
kad sam ovo slikala samo su mi pakujci krasili dvorište.

Objavio: rain
Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 22:25
Jako me veseli kad vidim da mladi ljudi počinju razmišljati i djelovati u skladu sa prirodom.Puno se nauči od nje,promijene se razmišljanja,a najviše se uživa.Zato,samo naprijed!Stvori svoj privatni svemir!

-------------
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!

Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 22:34
Hvala rain,da moram priznati da uživam ko malo prase pogotovo kad nešto novo sasadim a ono počne rasti,cvjetati!!

Objavio: OTOK
Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 22:35
Nema ničeg ljepšeg nego gledati kako raste i cvate ono što sama posadiš.
Vidjet ćeš kako ćeš uživati u djelu svojih ruku.

Objavio: gioiaa
Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 23:13
Dobrodosla ti nama,i nemas se cega stidjeti,svi smo mi bili pocetnici,a vazno je da volis biljke i jednog dana ce to biti tvoj cvjetni raj

Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 23:28
nema apsolutno nikakvog razloga da te bude sram!
Već za nekoliko mjeseci neke praznine će se popuniti, ono što je posađeno će se razbujati, a ti ćeš sve više i više uživati...
lijepi pozdrav i samo nastavi, željno očekujem nastavak

http://www.glitter-graphics.com">

Objavio: kontesaa
Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 23:36
jann  dobrodošla Smile
drago mi je vidjeti novi vrtek za razgledavanje, a pužekima kupi klopicu u obliku plavih granula, posipaj okolo cvijećki i poželi dobar tek  Wink

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi

Objavio: sarajka
Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 23:40
draga moja vidim tu prekrasnog cviječa i vrijedne ručice,samo naprijed jedva čekam nove slikice

Datum objave: 25 Svibanj 2010 u 07:36
Hvala na podršci i lijepim riječima,stavim sličice kad slikam "novitete"!
Kontesa hvala na savjetu za puževe,ali trudim se da ne stavljam nikakvu kemiju u vrt,stavila sam im limenke sa pivom,ljuske od jaja,zaljevam socom od kave...pa bumo vidlismile182,jedino što sam ogradu hibiskusa špricala sa actarom jer sam imala grozdove crnih ušiju na njima ,nije bilo druge.

Objavio: baka
Datum objave: 25 Svibanj 2010 u 07:55
Originalno poslano od člana jannette77 jannette77 napisao:

Odlučila sam staviti slike svog vrta iako me sram pored  vaših.Ja sam vam dijete asfalta i ovo mi je prvi put da imam vrt ( nadam se i povrtnjak).Jako me veseli čeprkanje po zemlji,sađenje cvijeća i svakodnevno promatram kako koji napreduje (ko malo derište sam) i naravno koliko su mi čega puževi pojeli,e oni će me dovesti do ludilaAngry svakodnevno se borim s njima!

iz ovog malog kamenjara sam morala sve izvadit osim čuvar kuće jer su mi puževi skoro sve pojeli.

a ovo su moje jagodice koje jako lijepo napreduju!

Ja sam izdvojila ovu sliku jer mi je prekrasna! Tako lijepa, tako prirodna... već vidim da će tvoj vrt ubrzo biti u vrhu najljepših!Big%20smile

-------------
Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!

Objavio: Mira021
Datum objave: 25 Svibanj 2010 u 08:05
Sve  sada što imaš prelijepo je,a koliko prostora  i kod tebe volje i ljupavi za vrt ima to će biti cvjetni raj,i ja se učimThumbs%20UpSmile

Datum objave: 25 Svibanj 2010 u 13:45

Drage moje baš ste zlatne sa ovakvom podrškom ima da radim punom parom na svom vrtu.Danas sam sa svekrvom pričala o clematisima i velim joj kak mi je to prekrasan cvijet a ona mi kaže da ima jedan kod susjede gdje se ruši kuća!Vau,odmah sam išla po njega,danas ga sadim u svoje dvorište,nadam se da će se primiti jedino me malo mući što je dosta star.smile127

Objavio: Medvjed34
Datum objave: 25 Svibanj 2010 u 19:56
Bok Janette
i ja sam ti "dete z asvalta" pa te razumijem točno kak razmišljaš i što ti se dešava u načinu življenja otkrivajući nove horizonte. Samo naprijed, uvjeren sam da ćeš stvoriti mali raj ne samo sebi već i svojim bližnjima. uživaj u novim doživljajima i uči zajedno s nama. imaš krasne biljke i lijep prostor koji ćeš sigurno oplemeniti idejama, kojih vidim ne fali...

-------------
Živi svaki dan kao da ti je prvi

Objavio: mimar
Datum objave: 25 Svibanj 2010 u 21:07
Samo napred, ono najvaznije nosis u srcu, ostalo ce doci samo po sebi. Primice se taj klema Wink, jos ces se njime i hvaliti.

-------------
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje

Objavio: mali kaktus
Datum objave: 25 Svibanj 2010 u 21:16

Baš si me iznenadila tvojim vrtom već sad imaš dosta biljčica,a s vremenom će ih biti još više,vidjet ćeš da za čas neće više biti mjesta za sadnju.TonguePitaj Flaviu za savjet za clematis ona je tata-mata za njihThumbs%20Up

Datum objave: 20 Lipanj 2010 u 22:21
evo nešto malo novih slićica fotić me zafrkava pa nemogu slikat kak treba

moj kamenjar

presađeni clematisi,izgleda da im paše ovo mjesto

i nešto sitno ruža

Objavio: anči39
Datum objave: 20 Lipanj 2010 u 22:34
Dobro došla Janete među cviječoljupce Wink.

Jako mi se sviđa tvoj bunar ,moram ga pohvaliti,jednostavan je a odličan.Thumbs%20Up

-------------
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"

Objavio: stefkaja
Datum objave: 22 Lipanj 2010 u 15:48
Dobro došla i ovdje, i meni se sviđa bunar, baš lijepo izgleda a bome i pakujci su divni..

Objavio: Anaida
Datum objave: 22 Lipanj 2010 u 15:58
Svako putovanje počinje prvim korakom... Ti si ga učinila i uz nas putuješ prema cvjetnom, bujnom vrtu! Radujem se zajedničkom putovanju.

-------------
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans

Datum objave: 22 Lipanj 2010 u 17:13

svima hvala od srca!!

Objavio: kamilica
Datum objave: 22 Lipanj 2010 u 17:59
Bravo Jannette! smile141

Objavio: Mari,5510
Datum objave: 22 Lipanj 2010 u 18:00
kako si počela zbilja mislim da ćeš prestići mnoge iskusnije vrtlare

Objavio: Triša
Datum objave: 22 Lipanj 2010 u 21:40
Hej oprosti što još nisam svratila u tvoj vrt, ali evo me i od sada neću propuštati da vidim tvoje novosti. Sandučići za cvijeće su predivni, ružice vidim bujaju, a pakujci preslatki. Bravo za tebe, doći ću opet.

-------------
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"

Objavio: anči39
Datum objave: 22 Lipanj 2010 u 22:51
http://www.glitter-graphics.com">

-------------
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"

Objavio: lucy
Datum objave: 22 Lipanj 2010 u 23:51
Cvjetni sandučić s krovićem je jako zanimljiv. Je li to home made? A starinska pumpa za vodu našla je svoje mjesto u vrtu. Doći ću opet.

-------------
Sutra je novi dan.

Datum objave: 23 Lipanj 2010 u 22:10
Mari5510 baš si zlato ali mislim da još moram puno "žgančeka papati"da postanem pravi vrtlarTongue
Triša nema veze što još nisi bila u mom vrtu,tu na ovom forumu ima toliko prekrasnih vrtova da se čovjek izgubi od svega toga lijepoga,ja sam probala kao sve pohvatat ali nisam uspjela tako da nema nikakvih zamjerki!!!!
Anči39smile219
Lucy hvala na posjetni!Sama radila sve, tu na forumu dobila ideju,a pumpa je stajala bezveze u čošku pa sam je odlučila stavit pored kamenjara da malo ukrasi okolinu i moram priznati da mi je baš ćeće!!

Datum objave: 23 Lipanj 2010 u 22:53
evo malo slikica

ove čemprese smo moj dragi i ja prošle godine zasadili ispred kuće

Datum objave: 23 Lipanj 2010 u 22:58
moja paprika

paradajz koji baš i ne napreduje

dragoljub,danas sam ga premjestila u kamenjar

Datum objave: 23 Lipanj 2010 u 23:04

ovo ne znam kako se zove

lavanda

begonije lijepo su narasle

nove kadifice dobila iz Zagorja,prve su mi sve puževi pojeli tak da su ove u tegli

Datum objave: 23 Lipanj 2010 u 23:09
Ružmarin,hosta(ako se ne varam) i lavanda

sedum spectabile i phlix,a ovo u sredini ne znam ime

fukcijica

Datum objave: 23 Lipanj 2010 u 23:16
opet ne znam kako se zove to mi je svekrva donjela sa mora ima bijele male cvjetiče

malecka čuvar kuća

ovu ideju sa čižmom sam vidla u nekom časopisu

milion zvonćića(dva su samo što jednom nešto ne štima)

i ljiljani

Datum objave: 23 Lipanj 2010 u 23:30
lijepo draga, a ideja sa čizmom je odlična - super izgleda!
lijepi pozdrav

Objavio: Lantana
Datum objave: 23 Lipanj 2010 u 23:31
Lijepo cvijeće i detalji Clap

-------------
život je more

Objavio: Tweety
Datum objave: 23 Lipanj 2010 u 23:33
Joj kako ti je sve lijepo! Kombinacija s cizmom je bas super, a zvoncici su se tako lijepo uklopili u kosaru, imas stvarno zanimljive ideje!

Objavio: lilie
Datum objave: 24 Lipanj 2010 u 01:34
Samo naprijed smile57

-------------
znati mnogo ne znači biti mudar

Objavio: misty-da
Datum objave: 24 Lipanj 2010 u 10:36
Nemogu ti pomoći u identifikaciji tih malih bijelih cvjetića (i sama sam početnica), ali smile141za svekrvu i maštovitu posudicu. Jednako sladak je i zečić sa čuvarkućom i naravno čizmica.
Uz tvoju maštu ovaj će vrt brzo uveseljavati tebe, tvoje ukućane i nas, naravno LOL

-------------
Time is something you can never get back..

Datum objave: 24 Lipanj 2010 u 14:13
Cviće ti jeThumbs%20Up,ali i detalji su me ostavili zadivljenu,naročito čizmasmile55

Objavio: Lilly
Datum objave: 24 Lipanj 2010 u 14:24
Ideja s čizmom je super!!!!

Objavio: lucy
Datum objave: 24 Lipanj 2010 u 14:27
Vidi se da voliš i uživaš u cvijeću. Vidi se da  su ti i detalji u vrtu jako važni. Vidi se i da imaš zlatne ruke, sama pretvaraš ideje u stvrnost. I zato - BRAVO!

-------------
Sutra je novi dan.

Datum objave: 24 Lipanj 2010 u 14:31
Bravo i za povrtnjak!

-------------
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans

Datum objave: 24 Lipanj 2010 u 16:00

vauuu žene zlatne ste, baš ste me razveselile sa pohvalama,ako mi ikad ponestane motivacije vidim da ću je tu naći bez pol frke!!!smile120to ste svi VI sa ovog prekrasnog foruma

Datum objave: 29 Lipanj 2010 u 11:44
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/roza_djetelina/12910.aspx][IMG]http://www.cvijet.info

Datum objave: 29 Lipanj 2010 u 11:49
ovo je bio pokušaj stavljanja slika direktno iz kompa ali izgleda da sam negdje fulala,bolje mi ide preko photobucketa

Datum objave: 30 Lipanj 2010 u 07:14
Neven koji sam dobila od susjede,oduševio me,baš mi je ljepi!!!

URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/roza_djetelina/12910.aspx][IMG]http://www.cvijet.info

Datum objave: 30 Lipanj 2010 u 07:17
Big%20smileSamo se ti drži photobucketa.
Vidim imaš i "papicu", nema boljeg paradajza nego onog iz vlastitog vrta....
Inače ti vrt lijepo napreduje imaš simpatične detalje uz cvijeće!ClapClap

-------------
Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!

Datum objave: 30 Lipanj 2010 u 07:24
Evo i mog clematisa,raste ko lud,izgleda da mu paše mjesto

Datum objave: 30 Lipanj 2010 u 07:28
A baka moram probati,sad sam stavila još jednu sliku pa ču vidjeti hoče li mi biti prikazana,ako ne bum ponovila!
Papica me zafrkava,svi su različiti ni jedan nije iste veličine,ima ih od 5cm do pol metra visine.

Datum objave: 30 Lipanj 2010 u 12:26
Bah, draga moja, i moji paradajzi (do prije desetak godina imala sam i ja povrtnjak) su bili svakakvi, ali svi ipak mirišljavi... nema do domaćih. Paprike... e to je izgledalo više kao neki feferoni....LOL

-------------

Objavio: forzicija2005
Datum objave: 30 Lipanj 2010 u 16:05
smile78 evo i mene u tvom vrtu i da ti poželim dobrodošlicu a cvijeće ti je baš lijepo i sviđa mi se što dosta pažnje poklanjaš detaljima u vrtu kao i ja .. samo tako nastavi smile161

Objavio: hoya
Datum objave: 30 Lipanj 2010 u 16:19
Da ostavim trag i dam podršku našem novom cvjetoljupcu. Samo naprijed!

Datum objave: 01 Srpanj 2010 u 01:12

hvala,hvala trudit ću se koliko god budem mogla.

ali vidim da ću ja morat stavljat slikice preko photobucketa jer od ovoga ništa!!!
BAKA moram priznati da me baš interesra krajnji rezultat mojeg povrča,paprike sam toliko zasadila da ako sve uspije,postavit ću štand ispred kuće i prodavatiLOL

Datum objave: 01 Srpanj 2010 u 15:19
Roza djetelina

malo ružica

ova mi je specijalno lijepa,a još je malecka

Datum objave: 01 Srpanj 2010 u 15:22
ova roza ruža ima jako puno pupoljaka

Neven koji me oduševio dobila sam ga od susjede

Datum objave: 01 Srpanj 2010 u 15:29
znam da sam dosadna ali clematis me oduševljava kako brzo raste,moram podjelit to sa vama!!!

ljilani koji su od susjeda pobjegli k meni ima ih svugdje čak i kod paradajza

evo mog "močnog"paradajza

lavanda koja je ove godine prekrasna

Datum objave: 01 Srpanj 2010 u 15:31

Datum objave: 01 Srpanj 2010 u 15:32
Sorry tek sad vidim da sam duplala sliku!!!

Objavio: Triša
Datum objave: 01 Srpanj 2010 u 15:57
Ne smeta ništa, zgodne slikice tvog vrta. Simpa ideje sa čizmom i košaricom - bravo.

-------------
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"

Datum objave: 02 Srpanj 2010 u 12:11
Samo ti fotkaj,nisi dosadna ,baš naprotivClap

Datum objave: 02 Srpanj 2010 u 12:22
Tako da znaš da sam te opet posjetila i puno lijepih slikica vidjela!!

-------------
P.Bosmans

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 18:36

Haj,cvjetno društvo nadam se da vam nije pre vruče,evo da stavim par slikica ništa specijalno ali meni drago.

Ovo je ruža slikana poslije kiše,navečer,meni osobno PREKRASNA slika,pre dobra, da sam htjela ne bi ovako dobro ispala!

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 18:41
hibiskusi

Objavio: smrcko
Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 18:42
Lijep vrt imaš, mnoštvo zanimljivih detalja i prekrasnih biljčica. Ruže su ti kraljicesmile141

-------------
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 18:47
Pokušas slikanja "bumbij",tako ja zovem bumbare!

vrtić za čuvar kuće

anđeoska truba,još jako mala

nije mi jasno zašto joj je jedan listić onak malo sfrkan,to sam primjetila na dosta cviječa čak i na povrću

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 18:51
OOOOOOOOOO "teta "Smrčko ,moram priznat da me zadivljujete sa svojim vrtom svaki dan šnjofkam po Vašem vrtu,jučer sam tražila neke detalje vezano za paradajz,ali nisam našoUnhappy,pa nije ni čudo kad toga ima mooore!!!
Baš mi je drago što ste došli k meni!!!

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 18:58
zvonćići za koje sam mislila da neće uspjet,borila sa i izborila napokon procvjetali,juuuuppppiiii!!!

a ovo su moji novi stanari neki dan presađeni,znam da nije pametno sad presađivati ali bolje to nego da propadnu

margaretica baš mi je ćeće

i malecka ružica sa cvjetićima poput zvjezde

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 18:59
Paradajz napokon se razbujao

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 19:48

OOOOOOOOOO "teta "Smrčko ,moram priznat da me zadivljujete sa svojim vrtom svaki dan šnjofkam po Vašem vrtu,jučer sam tražila neke detalje vezano za paradajz,ali nisam našoUnhappy,pa nije ni čudo kad toga ima mooore!!!
Baš mi je drago što ste došli k meni!!!

Ej nisam ti ja tetasmile223, mlađahna sam si dok se ne vidim na slikamaLOL. Nisam kriva kad me ogledalo lažeWink

Samo ti pitaj što te zanima u vezi paradaiza, ako mogu pomoći napisat ćim stignemHug

-------------

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 22:01
Ma htjela sam naći one slikice gdje je prikazano kako se paradajz "obrezuje" mislim da ste to Vi stavili kad ste objašnjavali vezano za paradajz!Valjda nisam fulala!?!?

Objavio: antonija
Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 22:21
koji lijepi paradajiz (pomadore), ne dao bog da neko moje stavi osramotila bi se samo tako, moram ih počupati.
i cvijeće ti je lijepo

-------------
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 22:28
Ma Antonija(imenjakinje smo ali kršteno) ne vjerujem da je baš tako grozno,vidiš da je i moj svakakav ima ga ćak i pedalj veličine hi hi hi.
Hvala ti na posjeti!!Wink

Datum objave: 15 Srpanj 2010 u 23:02
e sad imam par slikica sa nekim živinama po bilju i nešto što mi napada ruže pa ako bi neko bio dobar da mi odgovori šta je to i kako da se toga riješim Embarrassed

izgleda ko paučina a i bube su skroz bijele i kad ih dotakneš škaću ko blesave

a ovo mi je na lišću ruža

Datum objave: 16 Srpanj 2010 u 19:35
ovu margareticu bih ti najradije maznula!

Datum objave: 16 Srpanj 2010 u 20:59
Pod hitno poprskaj ruže,to su ti uši,a bilo bi dobro i smečim protiv crne hrđe,pitaj u poljo apoteci,ja svoje ruže prskam svaka 2,3 tjedna inače nebi opstale,drugo cvijeće ti je lijepo,a i paradajz lijepo izgleda

Objavio: waterlily
Datum objave: 16 Srpanj 2010 u 21:12
Prekrasni hibiskusi i margaretica!smile227
Čekam nove slike!

Datum objave: 17 Srpanj 2010 u 02:44

Retriver Sara nedam nedam moja je,ma dala bi ti ja da imam dvije ali ovako...šmrc

Mali kaktus hvala na savjetu i sigurno bum s nečim pošpricala jer se to čudo širi ko ludo!!!

Waterlily hvala na pohvalama ,nadam se da ću ubrzo stavit nove slikise.

Djevojćice hvala vam na posjeti mojih biljćicasmile73

Datum objave: 17 Srpanj 2010 u 06:29
Jannette pokušaj isprati ta zaražena mjesta na ružama pjenom od deterđenta za suđe. Staviš pjenu na spužvicu i pokupiš s njom tu paučinu, ostavi pjenu na ružama par sati a onda isperi vodom kod zalijevanja. Taj savjet dobila sam od prijatelja koji dugo ima prelijepi ružičnjak Wink

-------------

Datum objave: 17 Srpanj 2010 u 10:26
Hibiskusi su ti baš lipi,a i ostalo cviće je tako dražesnoThumbs%20Upsmile106

Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 00:19
misti-da to sa deterđentom sam već čula ali ne na ovaj način nego da se samo pošprica ,problem mi je sa tom paučinom što je ima puno, hibiskus je pun,svejedno hvala na savjetu svakako bum probala pa javim šta je bilo.

Miro hvala što si svratila!!!

Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 06:51

Haj,cvjetno društvo nadam se da vam nije pre vruče,evo da stavim par slikica ništa specijalno ali meni drago.

Ovo je ruža slikana poslije kiše,navečer,meni osobno PREKRASNA slika,pre dobra, da sam htjela ne bi ovako dobro ispala!

Čudesno je lijepa! Kao i puno još tvog prelijepog cvijeća! LOL

-------------

Objavio: gioiaa
Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 08:39
imas divno cvijece,a hibiji su mi predivni

Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 18:01
Ovoj biljćici neznam ime,iznenadila me sa prvim cvjetekom

moj klematis me također obradovao,nije me bilo dva dana doma,a kad sam se vratila IZNENAĐENJE

Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 18:03

Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 18:06
na

napokon pustio mali cvijet

kamenjar i paprike

i prva dva ploda paradajza,juuuuuupi!!!!

Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 18:14
draga jannette lijepo ti napreduje vrt, a nepoznata biljka ružičasta cvijeta je delosperma, a koliko vidim imaš i žutu...krasne rajčice ćeš uskoro papati...
lijepi pozdrav
http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://www.kokteli.net/pina-colada.gif&imgrefurl=http://www.kokteli.net/pina-colada-koktel.html&usg=__mbqM_GqqoFWDVcrYuFrQT3aZImo=&h=407&w=295&sz=67&hl=hr&start=17&itbs=1&tbnid=NdW0Y3EAQ_OyRM:&tbnh=125&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Dljetno%2Bosvje%25C5%25BEenje%26hl%3Dhr%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1 -

Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 18:22
Hvala Sarice,nisam ni pomislila da su to iste biljke,hvala ti na prepoznavanju!Tongue

Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 18:29
Jannett, upravo gledam tvoj pomidorček i vidim debele zaperke. Oni ti crpe biljku i smanjuju urod ( bar tako sam ja shvatila). I ja se cijelo ljeto borim sa tim nestašnim vržićcima. Probaj ih što prije odstraniti i  redovito čistiti jer na istom mjestu će rasti novi. Ako su već formirali granu sa cvijetom, nemoj ih dirati. Zato ti se i čini da je pomidor se razbujaoWink.

Evo ti stranice di sam pisala o pomidorima, na sredini stranice

<> forum_posts.asp?TID=4425&PN=8 - http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4425&PN=8

-------------

Objavio: Medvjed34
Datum objave: 19 Srpanj 2010 u 21:52
prekrasno cvijeće i povrće!

-------------
Živi svaki dan kao da ti je prvi

Datum objave: 20 Srpanj 2010 u 06:20
Delosperma je predivan cvit,a kad se još raširi....ClapKlematis te bome počastio sa cvjetovima,ruže su lipe,a vidim da češ uživati u povrću i svaka čast za to jer domaće je neprocjenjivosmile55

Datum objave: 20 Srpanj 2010 u 06:35
Baš tako - domaće je domaće, i najdraže nam je ono što smo sami uzgojili! Bravo za povrtnjak, vrijednice!

-------------
P.Bosmans

Datum objave: 20 Srpanj 2010 u 11:36
Smrčko hvala na savjetu,to sam prošli tjedan tražila kod tebe ali nisam našla,zapamtila sam da se treba nešto maknuti ali nisam bila sigurna šta tak da me bilo frka da nešto krivo ne napravim,hvala još jednom!
Medo,Mira,Anaida hvala što ste svratili u moj vrtekTongue

Datum objave: 20 Srpanj 2010 u 12:12
ima što novoga, kak su pomidori?
http://www.glitter-graphics.com/">

Objavio: korijenko
Datum objave: 20 Srpanj 2010 u 15:31

Bila sam već u tvom vrtu ali ovaj put da se i malo "oglasim"......

Mogu ti reć da za djete asfalta jako dobro napreduješ u vrtu i sad ćeš iz godine u godinu bit sve bolja i bolja vrtlarica...

Bravo, bravo Clap

-------------
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)

Datum objave: 20 Srpanj 2010 u 22:15
Bravo za mladu vrtlaricu

Datum objave: 20 Srpanj 2010 u 23:32
Hvala,hvala bum se napuhnula kaj puran od ovoliko pohvala,baš ste dragi hvala vam na posjeti mog vrta.

Sarice što se dotikavlje mojih pomidora,dobro su osim što sam ih danas obrezala e to si trebala vidjet ,dali da cvaknem ovu ili ovu...ma ko luda marta!Nikad nisam vidjela kako to neko radi pa sam skroz nesigurna, bojim se da nešto krivo ne ocarapim.Ljepo je  Smrčko objasnila ali mene je bilo svejedno frka,a sad kaj bu,bumo vidli!!!Thumbs%20Up

Korijenko iz tvojih usta u Božije uši,ja ću se truditi pa bu nekaj ispalo iz togaTongue

Mali kaktus hvala na pohvali,zbog vas čovijek još više dobije voljuWink

Datum objave: 22 Srpanj 2010 u 22:54
Staviš slikicu i mi ti kažemo što da cvakneš, sa 100% sigurnošću i nakon prvog cvakanja ćeš znati što dalje. Ako nađem nekakav video, ću ti staviti i ja sam tako učilaWink

-------------

Datum objave: 22 Srpanj 2010 u 23:33
Evo Janet primjer na videu

<> http://www.youtube.com/watch?v=vu4IBGahp0k&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=vu4IBGahp0k&feature=related

<>I ovdje ima super stvari o pomidorima, ako imaš volje i vremena pogledaj kako iskusni oblikuju pomidore. I meni je bilo zanimljivoWink

http://www.youtube.com/watch?v=4gw3zFBJB8I - http://www.youtube.com/watch?v=4gw3zFBJB8I

-------------

Datum objave: 23 Srpanj 2010 u 10:13
Hvala puno Smrčko,stvano su super videa.Stavim slikice kad mi se komp popravi izgleda da imamo sindrom kvarenja kompjutera,hi,hi,hi...

Datum objave: 23 Srpanj 2010 u 10:25
"Zavidim" ti na domaćim rajčicama. Njih mi je jedino žo što više nemamo povrtnjak.
A delosperma ako je na dobrom mjestu raširit će se  jako.
Ostalo cvijeće neću ni hvalitiThumbs%20Up, da ne ureknem!LOL

-------------

Datum objave: 23 Srpanj 2010 u 18:22
Baka jedva čekam da sazriju da vidi kakve će biti,a paprike (ako sve bude uredu) imat ću za izvoz,šalim se sa susjedom da bum otvorila štand ispred kuće i prodavalaWink,a delosperma što sam je dobila sa mora,raste ko blesava jedino što je izniknuo samo jedan cvijet,a ovu što sam kupila prvo su mi je puževi skoro cijelu pojeli,pa sam je premjestila u posudu što joj baš i nije pasalo.Na kraju sam je premjestila u kamenjar gdje je malo štrajkala ali je sad već bolje ima dva cvjetićaEmbarrassed.

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk