Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Kad se male ruke slože...

Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=6225
Datum ispisa: 04 Srpanj 2025 u 17:07
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: Kad se male ruke slože...
Objavio: Retriver Sara
Tema: Kad se male ruke slože...
Datum objave: 31 Srpanj 2011 u 23:32
Današnja ugodna i sunčana nedjelja zadnjeg dana mjeseca srpnja bila je kao stvorena za generalnu probu ekipe za Lič. Trebalo je provjeriti koliko smo uhodani, brzi i spretni kao cjelina, isprobati i provjeriti sva važna oruđa, nabrusiti kose i motike, štihače i ostale alatke.
Anin, pikove dame vrt, bio je savršena prilika za ovu akciju...već prijepodne okupila se fletna ekipa u sastavu:
pikova dama,  Bigmamma, Kat.rea, skitnica, Retriver Sara i suprug Davor i odmah prionula razgledavanju i dogovoru.
Pred nama je bilo dosta posla, pogledajmo situaciju prije:

Nije baš nešto naročito, zar ne?
           Naša pikova dama, doselivši se ovdje, pronašla je vrt u ovakvom, nimalo reprezentatitvnom stanju. Naravno, da nas situacija nije obeshrabrila, uvidjeli smo da u ovom zapuštenom vrtu ima materijala za napraviti jedan zgodan vrtek, a svakako smo željeli pomoći , za sada neiskusnoj,  pikovoj dami.

Odgovori:
Datum objave: 31 Srpanj 2011 u 23:35

Zasukali smo nogavice i rukave:

Datum objave: 31 Srpanj 2011 u 23:53
pikova dama, gazdarica dana, bila je na početku pomalo zbunjena i prepuštala nama da donosimo odluke o svemu:

ljudi moji, ova žena, Kat.rea, da je nema,  trebalo bi je izmisliti...tako se kaže za osobu koja zaista sve zna o svemu u vezi s vrtom...ništa njoj nije niti  strano niti teško... ni kramp, ni lopata, ni tačke, ni štihanje...a još je i prefini kolač ispekla...:

prefini kolač s orasima i sirom, zove se Beline šnite.
A evo i moje Bele, budno je sve nadzirala i pomalo nas zabavljala, jedino baš nije bilo zabavno kad je Katici sakrila klompu...no, našli smo je nakon kratke potrage po mračnom dvorištu:

a ova slatka mala zlatica je mala pikova damica koja nam je obavljala sve one dosadne sitnice tipa, dodaj, donesi, odnesi:

već se vidi napredak, zar ne?:

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 00:01
Očajni vapaj izgladnjelih muškaraca...pauza...malo dopinga za lakši nastavak:

Bigmamma je skuhala jedno petnajstak litara pašta fažola, naravno, po maminom receptu:

izgledao je zamamno, a odličnog okusa:

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 00:13
uređivanje sjenovite gredice počelo je postavljenjem rubnika za gredicu, naravno da je Katice bila najglavnija i u tome:

klasična gredica u sjeni gdje namjeravamo posaditi,  prije svega, hoste, heuchere i astilbe u kombinaciji s postojećom predivnom kućnom srećom i još koječim kaj nam dojde pod ruke.

Objavio: Lora
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 00:15
Bravo za vrijedne ruke

Može li takva jedna ekipa i kod mene

-------------

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn

Objavio: dado_84
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 00:20
Vi kao u emisiji Meine schoner garten! Lijepo lijepo, dali ste si truda! Savjet: maknite one ruzne cetvrtaste cigle :)

-------------
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 00:28
Radi se u teškim uvjetima...sunce, vrućina, sparina...znoj curi u oči, natapaju se majice...rezultati su sve vidljiviji:

susjedi...jesam li već spomenula susjede? Mirna i pusta ulica koja nas je prijepodne dočekala, pretvorila se u vrlo prometnu...Znatiželjni i šutljivi, s nepovjerenjem na licima, u čudu su gledali tko su ovi čudaci koji  vruću nedjelju provode kopajući vrt i još se k tome grohotom smiju i glasno pričaju  svi u isti glas...kao da se zabavljaju...tu nisu čista posla, sigurno su iz neke sekte...hehehehe, šalim se malo i pretjerujem...

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 00:50
sunce je zašlo, svjetla je sve manje, prošlo je 20 sati...današnji radni dan je pri kraju. Mislim da je važno napomenuti da  ništa od onoga što smo koristili pri uređivanju vrta nije bilo pripremljeno, kupljeno...sve je to, prije svega mislim na one,  kao rubnike i ploče, bilo odloženo u prirodi, oko nas, nikome nije trebalo i samo je smetalo...a dobro je došlo jer je lijepo uređen prilaz koji je bio vrlo blatnjav od kiša:

gredica uz ogradu u kojoj je vladala neuredna zbrka centranthusa, pakujaca, jagoda i još nečeg je popljevljena i očišćena:

tako je ljepota centranthusa došla do boljeg izražaja:

oko krasnog, ogromnog borovog panja smo maknuli betonske posude i napravili kamenjarsku gredicu...u obliku oka, po želji pikove dame...dečki su po kamenje išli u šumu, udaljenu dvadesetak kilometara:

kamenjarska je gredica prazna ...namjeravamo je ispuniti, prije svega, čuvarkućama i sedumima...za danas smo je krstili s malo kućne sreće:

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 00:53

na kraju današnjeg dana, vrijeme je da usporedimo...ovako je izgledalo prije:

a ovako poslije, pravi make over:

Što kažete? Jel vam se sviđa?

sljedeći put: štihanje!

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 01:20
http://www.glitter-graphics.com"> Kad se male ruke slože,
sve se može, sve se može...
Kad se mnogo malih složi,
tad se snaga stoput množi,
a to znači da smo jači
kad se skupimo u zbor.
Mala iskra požar skriva,
kap do kapi, rijeka biva,
hajde zato svi u jato
kao vrapci, živ, živ, živ... http://www.glitter-graphics.com">

Objavio: Anaida
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 06:23
Divna reportaža i odlično obavljen posao!!

-------------
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans

Objavio: mali kaktus
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 07:29
Bravo za vrijedne rukeClap

-------------
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.

Objavio: baka
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 07:46
Kakva ekipa!Thumbs%20UpClapClapClap
Trebali bi malo razmisliti da krenete po cijeloj lijepoj našojWink!

-------------
Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!

Objavio: alad
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 07:49
Bravo za vrijednu ekipu

Objavio: Lovro
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 07:55
E, to se zove lijepo provedena nedjelja!
Uz lijepi posao i lijepo dobro društvo!

-------------
Varaždin, stari moj grad!

Objavio: Nataly
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 08:07

Ooo..pa vi ste prava ekipa za u Lič. Vidjet ćete da je i kod mene potrebna takva radna akcija. Sudeći po slikama, to vam jako dobro ide. Stoga, donesite radnu odjeću i vidimo se...Wink

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 08:25
Originalno poslano od člana dado_84 dado_84 napisao:

Vi kao u emisiji Meine schoner garten! Lijepo lijepo, dali ste si truda! Savjet: maknite one ruzne cetvrtaste cigle :)

dragi dado, uvijek sam sretna kada se javiš na bilo koju moju temu, a svaki tvoj savjet ili prijedlog je  dobrodošao..dio onih vaza koje se ni nama ne sviđaju, zapravo one oko panja, smo odmah riješili pomaknuvši ih uz susjedovu ogradu...ostalo će za sada ostati kao privremeno rješenje dok se ne upali idejna lampicaSmile.

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 08:27
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Bravo za vrijedne ruke

Može li takva jedna ekipa i kod mene

Draga Lora, samo reci termin, malo nam je gužvaWink, ali sredit ćemo...doduše, kod tebe sve tako lijepo izgleda da ne znam što bismo trebali raditiSmile.

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 08:30
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Kakva ekipa!Thumbs%20UpClapClapClap

Trebali bi malo razmisliti da krenete po cijeloj lijepoj našojWink!
baka, velika turneja Lijepom našom je u planuWink...a, jesmo ekipa, kaj veliš?

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 08:31
Originalno poslano od člana Nataly Nataly napisao:

Ooo..pa vi ste prava ekipa za u Lič. Vidjet ćete da je i kod mene potrebna takva radna akcija. Sudeći po slikama, to vam jako dobro ide. Stoga, donesite radnu odjeću i vidimo se...Wink

drago mi je da si zadovoljna, NatalyWink, rasturamo...

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 08:39
anaida, mali kaktus, alad, Lovro, hvala na podršci...veseli me što prepoznajete naš trud i veselje kojim pomažemo...

ma glej mene, ispričavam se, ispadam glasnogovornik ...no, veći dio ekipe je na poslu...
ljudi moji, tako sam bila preumorna (i još sam) da nisam mogla spavati, najmanje dvadesetak puta sam se noćas probudila, ne vjerujem da sam spavala više od dva sata...ali, baš sam sretna.
http://www.glitter-graphics.com">

Objavio: kat.rea
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 10:19
Evo i mene...napokon LOL.
No ja sam za razliku od tebe RS tak zakrmala, da sm se prije sat vremena jedva zvukla iz kreveta...
Samo jedan mali ispravak netočnog navoda: Katica je došla tek poslijepodne, kada je svoju gladnu familiju nahranila, a dok je vrijedna ekipa imala pauzu da uzme doping i napuni svoje želučeke Wink, ali opet stigla upotrijebiti svoje "klečalice", tek toliko da se zna...ne bih ja sebi htjela prigrabiti zasluge koje mi ne pripadaju.

Objavio: bigmamma
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 10:28
I ja sam bila preumorna, al sam spavala do 10!
Kako dugo nisam intenzivno radila po vrtu, malo su mi kosti i mišići uspavani. Jučer sam ih preforsirala, pa sad osjetim i svaku košćicu i svaki mišić. Confused
Al, baš me briga, ovo malo boli će proć, a plodovi jučerašnjeg rada ostaju.
A stvarno smo se naradili. Mi bi i još mogli, al lagano je već pao mrak, a i neki su danas na posao morali, pa se valjalo odmoriti i naspavati.
Baš sam sretna što smo uspjeli više-manje posložiti prednji dio kuće da bar na nešto liči, jer je zateknuto stanje bilo katastrofalno!
Sad malo prazno sve to izgleda, al barem je uredno. Još treba popikati zelenjavu u novonastali kamenjar, do kraja urediti gredicu uz cestu, a onda će jednom na red doć i drugi djelovi dvorišta, koji su isto u nereprezentativnom stanju.
Trebali smo danas Pikova dama, Kat.rea i ja ić nabrat još kamenja, al nas je kiša malo zeznula. Što ne znači da nećemo ić kasnije.

Drago mi je da smo od svih vas dobili pohvale, da vam se sviđa naš uradak. A ako još netko treba pomoć oko uređenja okućnice, stanite u red. Udruženje "Kad se male ruke slože..." već lagano ima popunjen raspored. Kad završimo s dvorištem Pikove dame, moje je na redu. Wink

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 10:30
Katica, daj mi nemoj kvariti novinarski uradak...to uopće nije bitno, dok ti nisi došla takionak smo se samo dogovarali, crtkarali i pili kavu...
bila si glavna, i to je toWink.

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 10:37

samo ti Bigi naberiWink lijepog  kamenjaSmile...

sjetila sam se da imam one Kontine šarene trave u jednoj teglici za vrtek

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 10:43
E da, procesija susjeda, bližih i daljih je bila...... povelika i sigurna sam da su se pitali koji su ti, koja je to sekta?????...... ma to nisu čista posla, a pogotovo što veći dio ekipe nitko ne poznaShocked...
Ja sam doduše samo jednu slikicu uslikala, ali evo još jednog prikaza kako je tekla akcija
http://s2.pticica.com/foto/0001161936_l_0_jg77cy.jpg">100_2229 Davor ,muž od RS, se uhvatio u koštac sa magnolijom koja je visila skroz do zemlje, i imala skroz neuglednu krošnju, a Skitnica je izvlačio one betonske kvadre iz zemlje oko panja i stalno pitao gazdaricu jel da on istovari kamenje iz svoga...prometala, a da si tu zemlju utovari, jer u njegovom Prigorju nema tako lijepe zemlje...Smile.
Ja se sječam toga vrta iz vremena kada je njegovo izdanje bilo koliko toliko prihvatljivo, dok je bio ogroman bor na mjestu gdje je sada onaj panj, a ispod njega... polje makova. Na moju, a vjerujem i ostalih sudionika akcije, veliku žalost niti jedan mak nismo našli...

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 10:52
E da, udruženje" kad se male ruke slože" je jučer imalo generalnu probu, a kao što se vidi i nije prezahtjevno... kotel graha, hamper vode, pokoja pivica ... i sve se može, sve se može. Naravno da posao nije gotov, sad treba, kak Bigi veli, zelenjavu posadit, ali mislim da na Cif-u ima potencijala i za to i da će to uskoro biti... vrtek ko cukorek.
P.S. moram nam malo i reklamu napravit LOL

Objavio: Tija
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 11:04

Ovo je nešto prekrasno.......totalno ste me raznježili......kad vam je Čk u planu ekipo?

-------------

Objavio: milica7
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 11:11
Lijepo urađeno, svaka čast.....smile141

-------------
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....

Objavio: kontesaa
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 11:32
bravo vrijednice, pravi posao ste napravili smile55 baš se vidi velika razlika, a uopće ne sumnjam da će se vrtek brzo napuniti cvijećkama...Saro viš da ste trebale još travice ponijeti sa brijega Wink

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi

Objavio: gospina trava
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 11:36
Bravo mravići !

-------------
Vrbovec, grade moj dragi:

http://www.youtube.com/watch?v=rhDCY-WM818&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=rhDCY-WM818&feature=related

Objavio: bergenia
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 11:59
Za svaku pohvaluTongue!
Zaista pravo zbori RS: Kad se složne ruke slože sve se može!

Objavio: Silvestra
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 12:41
E,to se zove prijatelji,a ovi okolo nek si misle kaj hoće...pusa svim radilicama.smile80

Objavio: enrikova nona
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 12:53
bravo za ekipu, pravi ste ClapThumbs%20Up

-------------
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna

Objavio: tikvić
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 12:58
 Oduševljena sam i vašom idejom i vašim uradkom.smile141

Objavio: natalija
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 14:02
ekipa stvarno ste fenomenalni smile141 i jedinstveni, mislim da tako nešto još nitko nikad na forumu nije izveo

a da je sara vješt foto reporter to ne treba ni spominjati smile74

svaka vam čast, najbolji ste

-------------

Objavio: Kiki-ko?
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 14:32
Jaaao,što ja volim mejkovere svih vrstaaa!!!I ja bi išla u takvu akciju!!!Možete doći po kamenje kod mene.Tu samo toga i ima.

-------------
Da imam rep mahala bi s njim

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 18:56
Ljudi moji, ja sam presretna što vam se svidjela naša mala akcija.
Kako Pikova dama, inače moja najbolja prijateljica, nije imala prilike do sad se baviti cvijećem, zvala je mene u pomoć kad se preselila u tu novu kuću.
Dvorište je bilo zapušteno, 6 godina nitko na njemu ništa radio nije. Ona i njen MM su raskrčili i pokosili dobar dio dvorišta, ali ovaj prostor uz cestu im je predstavljao problem. Kad sam prvi put došla, skoro mi je pozlilo! Prekrasni centrantusi, pakujci, makovi, sve obraslo u bršljan i korov. Siroto cvijeće, skroz se izdužilo pokušavajući od korova naći put do malo sunca. Zasukale smo jednu subotu rukave i počele to čistiti. U otprilike 6 sati koliko smo taj dan provele u toj gredici, uspjele smo počupat korov i bršljan pa je to donekle uredno izgledalo. Bilo je tu još puno, puno posla, al pošto je zemlja bila prokleto suha, nije se moglo ništa više raditi. A osim toga, vidjela sam da je to preveliki posao za jednu osobu.
Pričala sam o tome i našoj Sari, i u nama se malo pomalo rodila ideja da skupimo šačicu ljudi i organiziramo jednu radnu akciju. Hvala dragom Bogu da postoje prijatelji koji su se odmah ponudili da nam pomognu. I tako smo se skupili R. Sara i njen muž, naš dragi Skitnica, naša draga Kat.rea, Pikova dama i ja i zapeli. Fino smo se naradili, ali rezultati su itekako vidljivi.

Ja bih još jednom od srca zahvalila svima koji su se odazvali i pomogli nam da Pikovoj dami uljepšamo njen okoliš.
Ljudi moji,  smile79

Objavio: tatjanabajcic
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 19:11
Stvarno ste ljudi od akcije, bravo za cijelu ekipu. Lijepo vas je vidjeti da tako zdušno radite.

Objavio: antonija
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 20:54
nemogu vjerovati!!! ovo je nešto najljepše šta san vidjela na forumu! divni ste i divno ste uredili vrtsmile78

-------------
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Objavio: OTOK
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 22:19

Svaka čast ekipo, na ideji, na organizaciji i na učinjenom. A najviše na prijateljstvu.

Objavio: moon
Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 22:31
Odlični ste i odličan posao ste napravili smile186

-------------

Datum objave: 01 Kolovoz 2011 u 23:46
Imao bi i ja jednu veliku parcelu za sloziti :D
Saro, izvadite one ruzne cigle i napravite rub sa kamenjem kao okolo debla - u svakom slucaju lijepse ce izgledati. Ili mozete ostaviti bez obruba i napraviti okvir gredice od bilja - mozete probati sa santolinom, teucrium lucydris, puzajuce veronike, sedumi, ili druge zimzelene niske biljke ili kombinacija svih.

-------------

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 08:07
dado, dodajemo i tebe na popis...

Hvala ti na savjetima, ono ružno za sada ostaje, mičemo kada "uberemo" velikog kamenja...

pusa  http://www.glitter-graphics.com">

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 08:10
Dado, one ružne cigle trenutno moraju ostati. Svima nama su ružne, vjeruj mi. Ali, preveliki je to posao za "ručno" ga obaviti. Kad se posadi svo cvijeće koje smo više - manje isplanirali, cigle se nakon nekog vremena neće ni vidjeti. 

Objavio: Gricka
Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 09:21
Bravo cure. I dečki. Za svaku pohvalusmile55

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 09:24
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Ovo je nešto prekrasno.......totalno ste me raznježili......kad vam je Čk u planu ekipo?

Tija ja samo neznam šta bi ekipa mogla kod tebe raditi?... pa kod tebe je sve picikato posloženo, ......jedino da dođemo u šetnju , razgledavanje, divljenje... čak ni slikati ne bismo se usudili jer ti za to imaš profesionalca.

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 09:27
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

bravo vrijednice, pravi posao ste napravili smile55 baš se vidi velika razlika, a uopće ne sumnjam da će se vrtek brzo napuniti cvijećkama...Saro viš da ste trebale još travice ponijeti sa brijega Wink
 uopće ne sumnjam da će sa brijega došetati nešto u vrtek Pikove dame, zar ne KonteWink

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 09:30
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Jaaao,što ja volim mejkovere svih vrstaaa!!!I ja bi išla u takvu akciju!!!Možete doći po kamenje kod mene.Tu samo toga i ima.
Kiki, šteta što nam nisi malo bliže, znaš da bi mi" malo" olakšali tvoj krajolik za hrpe kamenja, ...... a možda da nekakav čenč napravimo zemlja-kamenje?

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 09:36
Milica 7, GT, Bergenia, Silvestra, Enrikova nona, Tikvić, Natalija, TB, Antonija, Otok, Moon, Gricka, ljudi dragi hvala vam svima na pohvalama i podršci. Drago mi je da vam se sviđa naš uradak, mada je to tek dio posla gotov... ima tu još posla...

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 09:52

Saro, izvadite one ruzne cigle i napravite rub sa kamenjem kao okolo debla - u svakom slucaju lijepse ce izgledati. Ili mozete ostaviti bez obruba i napraviti okvir gredice od bilja - mozete probati sa santolinom, teucrium lucydris, puzajuce veronike, sedumi, ili druge zimzelene niske biljke ili kombinacija svih.
 Dado jel ti to nas pozivaš ili želiš u ekipu ?ili i jedno i drugo?
Moram priznati, išla sam zaviriti u tvoj profil i šta reći osim da bi nam ti dobro došao u ekipi Wink, jer savjeti stručnjaka zlata vrijede...teucrium lucydris, puzajuce veronike - nisam skužila kakve su, ostalo manje više znam...

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 11:54
teucrium lucydris (sin teucrium chamaedrys) je prekrasna niska i zimzelena trajnica iz porodice dubacac. Ima sjajne tamno zelene listove i prekrasne ruzicaste cvijetove. Inace je po prirodi jako niska i zbijena biljka i odlicno podnosi i dodatno sisanje. Iako je kod nas samonikla biljka rijetko se koristi u vrtovima dok se vani koristi bas za niske obrube gredica. U puzajuce veronike (cestoslavice) spaduju vrsta v. teucrium. v. spicata (i kultivari), v. peduncularis, v. prostrata i druge. Odlicne su za obrube jer su guste i zimzelene, sa raznim nijansama zelene boje lisca. Takoder i predivno cvijetaju klasastim cvijetovima te se brzo sire.

-------------

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 12:09
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Dado jel ti to nas pozivaš ili želiš u ekipu ?ili i jedno i drugo?
Moram priznati, išla sam zaviriti u tvoj profil i šta reći osim da bi nam ti dobro došao u ekipi Wink, jer savjeti stručnjaka zlata vrijede...teucrium lucydris, puzajuce veronike - nisam skužila kakve su, ostalo manje više znam...

Katica, izgleda da nam se naš mladi dečec prestrašio jer ti nije odgovorio...ili se boji da mu takva ekipa dojde doma u vrt ,( a zamisli kao bismo tek mi uživale da nam se učlani u sastav) pa da nam popravi prosjek godina, hehehe

Objavio: kontesaa
Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 13:14

Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

uopće ne sumnjam da će sa brijega došetati nešto u vrtek Pikove dame, zar ne KonteWink

Katek bome ni ja ne sumnjam Wink naći će se sigurno nešto za Pikicu Big%20smile

-------------
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi

Objavio: Free
Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 14:24
Bravo ekipa "Kad se vrijedne ruke slože"!!!!!   Mislim da ste si uradivši ovaj sjajni posao zapravo otvorili pandorinu kutiju, jer će sada ponude pljuštati sa svih strana!!!   Ali ideja je za, ne desetku nego za stotku!!!

A  takva akcija se planira 25.9. kod Beline, samo da se vrati sa krstarenja!!  Doduše, kod nje je sve picikato , meni predivno (kamelije, gardenije, agave, .........ali ona bi ...promjene, žena ima novog muža pa želi promijeniti i kompoziciju prekrasnog vrta ispod stogodišnjih cedrova!!!

Iako nemam godina kao Dado,  rado bi se učlanila u vašu ekipu!!!!   Ali zato imam vrijedne ruke koje jako vole i lopatu i kramp i motiku i tačke!!  I volim prenašati kamenje!!  Ali i puno bilja za ponijeti sa sobom na akciju!!

Sve vas lijepo pozdravlam, Free smile113

-------------
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 15:23
Vidim, svima se sviđa naš inicijativa. Lijepo, baš smo sretni i zadovoljni zbog toga.
Free, draga, natovari u auto sve kaj treba za akciju, mi ti javimo dan i kreni. Ako nas je više, još bolje, više djelova dvorišta ćemo "pokorit".

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 15:37
@Sara hahah ma nisam se prestrasio ili mozda i jesam jer mi je najgora nocna mora da mi netko pregazi biljke (ludak). Ugl ako zelite doputovati do Istre dobrodosli ste...a posla ima uvijek, di god se okrenete. Rado bi i ja u vasu ekipu da sam malo blize i da nemam toliko obveza. Ne bjezim od lopate i od cupanja korova na koljenima iako mi na zidu visi diploma ;)

-------------

Objavio: bebolina
Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 16:05
Kapa do poda vrijednoj ekipi!

-------------
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić

Objavio: pik dama
Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 16:23
pozdrav svima.prije svega želim zahvaliti nedjeljnoj ekipi na vremenu,trudu i odlično obavljenom poslu. bez vas bi moje dvorište još uvijek bilo, hm svi ste vidjeli kakvo. skitalo ima snage za tri čovjeka a ni davor ne zaostaje. lorry nas je nahranila odličnim grahom a katica s kolačima. sarine ideje uvijek dobro dođu. uz vašu pomoć imam dio dvorišta koji se ne sramim pokazati. imala sam problema s desnom rukom, i još uvijek imam, pa zbog obilaska doktora, jučer cijeli dan, nisam stigla prije pisati. Smile

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 16:44

Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Tija ja samo neznam šta bi ekipa mogla kod tebe raditi?... pa kod tebe je sve picikato posloženo, ......jedino da dođemo u šetnju , razgledavanje, divljenje... čak ni slikati ne bismo se usudili jer ti za to imaš profesionalca.
Katek dođite samo jestiSmile niti hodati ne morate vrtek je tak mali da  se s stolca sve vidi.

-------------

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 20:56
Operacija kod naše Pikove dame se danas nastavila. Doduše, samo fizikalija, bez uljepšavanja.
Katek i ja do maloprije bili u berbi u obližnjoj šumi. Nabrali smo Pikovoj prekrasnog kamenja i jednu skulpturu od panja. Istovarili joj to na dvorište, popili čašu vode i sprašili doma.
I zaboravih pohvaliti.... Pikovog kralja,( ne znam kako drukčije da ga nazovem) koji je sam preštihao cijelu onu gredicu gdje ćemo cvijeće posadit kad za to dođe vrijeme.
Za sada radovi prestaju, dok se ekipa onovno ne skupi

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 21:16
kad bih ja znala slike prenijeti na forum pokazala bih vam i krasno cvijeće koje je danas lorry presadila, a kak tek bude lijepo dok malo poraste. i terasu ste mi uljepšali. dobila sam i novo kamenje i guba panj, hvala cure. trebalo mi je oko 5 minuta da ovo napišem. i da nadam se da se vidimo u Liču.

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 21:29
[QUOTE=pik dama]kad bih ja znala slike prenijeti na forum pokazala bih vam i krasno cvijeće koje je danas lorry presadila, a kak tek bude lijepo dok malo poraste. i terasu ste mi uljepšali. dobila sam i novo kamenje i guba panj, hvala cure. trebalo mi je oko 5 minuta da ovo napišem. i da nadam se da se vidimo u Liču.[/QU

pikova dama, otvori svoju temu i slikaj kaj imašWink...nadam se da su ruka i rame bolje...

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 21:40
A da ste tek vidjeli današnju akciju "branja" kamenja i panjevaLOL, Bigi je vozila a ja škicala sa strane i svako malo viknula STANIIII...uh kako dobrih panjeva smo još vidjele, ali više nije stalo u auto, jednog sam čak malo skrila da se ne vidi sa puta... nadam se da ću se sjetiti gdje kada budemo slijedeći put išli u "berbu", valjda se ne bum smile42da se sjetim.

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 21:40
Točno!
Ti slikaj, i već će se naći neka dobra duša da ti ih pomogne prebaciti. Wink

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 21:42
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

[QUOTE=pik dama]kad bih ja znala slike prenijeti na forum pokazala bih vam i krasno cvijeće koje je danas lorry presadila, a kak tek bude lijepo dok malo poraste. i terasu ste mi uljepšali. dobila sam i novo kamenje i guba panj, hvala cure. trebalo mi je oko 5 minuta da ovo napišem. i da nadam se da se vidimo u Liču.[/QU

pikova dama, otvori svoju temu i slikaj kaj imašWink...nadam se da su ruka i rame bolje...
bolje je i manje boli, čak sam odlučila ne raditi ovaj vikend.

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 21:43
Ovaj vikend???!!!
Doktor ti je rekao mjesec dana mirovanja, a ne ovaj vikend!

Datum objave: 02 Kolovoz 2011 u 21:54

Znam al to je za sad, bum vidjela kak mi bude za vikend.

Objavio: dijana7566
Datum objave: 06 Kolovoz 2011 u 22:08
Ljudi moji pa vi ste fantastični! Oduševili ste me.BRAVO!!!!

Datum objave: 06 Kolovoz 2011 u 22:18
Dijana, hvala ti u ime svih nas.
Tema nam je malo "pala", al bez brige, radovi će se nastaviti. Samo, trenutno smo malo zapeli, iz svakojakih razloga.
Nadam se da će sljedeći vikend već biti novih poduhvata a i novih sličica. Nećemo posao na pola ostavit! Wink

Objavio: Mari,5510
Datum objave: 06 Kolovoz 2011 u 22:21
baš mi i nije jasno, u svakom slučaju lijepo je kad se složi ekipaClap
čestitam vam, mada,bez uvrede ja ne bi dozvolila nikomeEmbarrassed miješanje u moje kreacije

-------------

Datum objave: 06 Kolovoz 2011 u 22:25
Mari, draga, a što ti nije jasno? Pitaj, pojasnit ćemo ti.
Nema tu nikakvog vrijeđanja, ne brini.
Nitko se nije u ničije kreacije miješao, mi smo samo bili fizikalci i savjetodavci. Pikova dama je donosila odluke. I dalje ostaje tako. Wink

Datum objave: 06 Kolovoz 2011 u 22:34
pa dobro..nije mi jasno šta ste vi napravili novogaWink jer na slikama se ne vidi..a hajde, neka ste pomogli kolegici dami to je lijepo, već vaša prisutnost i druženje, to je ono najglavnijesmile79

-------------

Datum objave: 06 Kolovoz 2011 u 22:37
Mari, crna Mari, pod hitno mijenjaj dioptriju! LOL
I tebi velika, velika smile78

Datum objave: 09 Kolovoz 2011 u 10:45
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

pa dobro..nije mi jasno šta ste vi napravili novogaWink jer na slikama se ne vidi..a hajde, neka ste pomogli kolegici dami to je lijepo, već vaša prisutnost i druženje, to je ono najglavnijesmile79
Da Mari u pravu si... ne vidi se baš puno... na slikamaWink, ali vjeruj naš cilj nije bio, kao u  TV emisijama toga tipa, kompletno posaditi i napraviti vrt cakum pakum, nego postaviti kostur vrta prema želji pikove dame i u tome smo djelomično uspjeli... jer...... ni onaj make over koji gledaš na TV vjeruj nije nastao u 1/2 sata koliko traje emisije, niti ujednom danu, nego je to proces. A na kraju krajeva mi uopće nemamo ni sponzore ni donatore, nego je naša "donacija" naš rad, a biljke ćemo zajedno sa pik damom prikupiti s vremenom. Uostalom, posao nije gotov, jer za urediti ono što je trebalo nije bio dovoljan jedan dan za sve one ručice koje su radile.smile79

Datum objave: 09 Kolovoz 2011 u 10:51
Katica a vi ne dođete onak s kamionom punim raznoraznih biljčica ???? Wink I onda izletite van s kamerama snimite emisiju i poslije toga svi sretni i zadovoljni.....onda vas ne trebam

Deca bez obzira na obzir zbilja ste jako puno napravili i pomogli ..... BRAVO još jednom za ekipu

-------------

Datum objave: 09 Kolovoz 2011 u 11:00
Da kamionom! 2 šlepera smo dovukli! Al namjerno nismo slikali i vama pokazali, da vam na pamet ne bi palo žicat. LOL
Šala, naravno. Sadnja i uljepšavanje dolaze na kraju. Za sad smo obavili tešku fizikaliju, a imamo još. Za neku zelenjavu je prerano, neku još nismo skupili, za neku čekamo da ocvate pa da je počupamo...
Bit ćete slikovno i riječju obavještavani o daljnjim radovima i događanjima.
I hvala što nas bodrite! smile79

Datum objave: 09 Kolovoz 2011 u 11:52
A da to postane tradicija? Da se napravi neka nagradna igra i svake godine netko osvoji uredenje djela vrta od CIF ekipe? :)

-------------

Datum objave: 09 Kolovoz 2011 u 12:01
Dado, mi smo to i mislili, da postane tradicija. Zato je i započeta ova tema. Nismo se mislili ograničit samo na vrt Pikove, već na sve kojima treba pomoć. Svi smo se našli u situaciji da nam je pomoć potrebna. Pogotovo oko težih fizičkih poslova. Sama sadnja i estetika je najmanji problem. Priprema terena je već problem.
Al moram priznat da se nagradne igre nismo sjetili. Bar ja nisam. Dobra ti je ideja...
Al mislim da možemo i bez nje. Kome treba, može pitat, pa ćemo vidjet što se da napravit. A mislim da bi ova naša grupa mogla imat podružnice širom lijepe naše. Samo treba članarinu platit. Zelenu, naravno. LOL

Objavio: Baka Bea
Datum objave: 09 Kolovoz 2011 u 12:09
Deca draga, ja vas podržavam. Hvalevrijedna akcija, lijepo druženje u vrtu, sve drugo je nevažno... Čini mi se da je mnoge televizija dovela u zabludu. Vrt ni stručnjaci ne rade za jedan dan, za nekoliko dana i uspiju, onda je naručitelj u najmanju ruku bogat ko Onansis (velika stabla uz pomoć mehanizacije, trava u rolama, navodnjavanje) i nastaju uredni, ali sterilni vrtovi. Ne očekujte mješane cvjetne gredice iz engleskih vrtova s prekrasnim trajnicama čija cvatnja se smjenjuje cijelu godinu, koje smo imali prilike gedati u rijetkim emisijama naše TV. Koliko ima ljubavi za biljke i cvjetoljubnog zanosa vlasnika, kad ne zna što ima u vrtu niti ga to ne zanima? Kreativnost? Čini mi se da je bitnije znanje o biljkama i njihovim potrebama. Kreativnost je individualna kategorija, svatko ima svoje želje i vizije kakav vrt želi. Ne čini mi se da je ovom pomoći kreativnost vlasnice imalo umanjena.

Datum objave: 09 Kolovoz 2011 u 22:15
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Mari, crna Mari, pod hitno mijenjaj dioptriju! LOL
I tebi velika, velika smile78

sorry ja sam tek nakon nekoliko pregledavanja, skužila kamenjeLOL, pa naravno da će sada biti gazdarici puno lakše popunjavati s biljkamaClapThumbs%20Upsmile79

-------------

Objavio: Anastazija_
Datum objave: 26 Kolovoz 2011 u 14:13

smile42 

ja sam tek sada slučajno pronašla ovu temu.
Sve pohvale za vrijedne ručice - stvarno ste super ekipa i pravi prijatelji !

smile141

-------------
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.

Objavio: bina
Datum objave: 26 Kolovoz 2011 u 15:25
Kad se male ruke slože to može ekipa sa velikim srcima, svaka čast na akciji i vrijednim rukama

-------------
Uz cvijeće i život je ljepši

Objavio: Monny
Datum objave: 27 Kolovoz 2011 u 00:20
za akciju i radnu snagu sve pohvale Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up

Objavio: gospina trava
Datum objave: 28 Kolovoz 2011 u 21:53
Podržavam i ja sve vas :

http://www.youtube.com/watch?v=vBcwRqBkzlo - http://www.youtube.com/watch?v=vBcwRqBkzlo

-------------
Vrbovec, grade moj dragi:

http://www.youtube.com/watch?v=rhDCY-WM818&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=rhDCY-WM818&feature=related

Objavio: belica
Datum objave: 21 Svibanj 2012 u 14:14
wow ja sam sad iz naftalina izvukla ovu temu, ali nema veze, moram se podiviti i izraziti čestitke, jer ste zaista posebne. ovo je bila jedna pre pre divna gesta od vas.

smile141

-------------
belica,zagreb

Objavio: cvijetićljubac
Datum objave: 22 Svibanj 2012 u 14:51
svaka čast...divni ste.....smile73

Objavio: Carol
Datum objave: 22 Svibanj 2012 u 20:07
Belica, bas ti hvala kaj si izvukla ovu temu iz naftalina, jer ja je nisam vidjela, ko zna na kojoj je stranici bila, pa zbog sporosti moje intern.veze, nisam niti dosla do nje.
Eto, kad sam si sve procitala, ponovno sam dosla do saznanja da sam u prekrasnom drustvu, spremnom na pomoc svakome i uvijek spremnom za dati koristan savjet, a naravno i zabaviti se, jer bez toga nebi moglo ici.  

-------------
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..

Objavio: FranjicaZG
Datum objave: 05 Lipanj 2012 u 01:13
Ma znam da je društvo na CIF-u sama pozitiva i dobrota... odoh tražiti kako to izgleda danas... kod koga je bila ovogodišnja akcija?

Objavio: LeoNata
Datum objave: 12 Lipanj 2012 u 16:21
Evo i ja kratkovidna tek sad otvorila ovu temu, i što reći nego- KAPA DOLJE!!!
Stvarno malo je takvih ljudi...

Datum objave: 21 Siječanj 2014 u 11:03
...dragi prijatelji, prošlo je već dosta vremena otkako je ova tema bila aktivna što ne znači da se male ruke nisu koji put složile i pomagale u uređivanju vrtova svih onih kojima je to trebalo i koji su to od nas tražili...nažalost, dokaza, ukoliko je uopće potrebno, za te akcije nema jer se u velikom poslu nitko nije sjetio fotografirati...moram spomenuti, barem po meni, najuspješniju akciju a to je bila prošlog ljeta kada smo po najvećem suncu i vrućini uređivali vrt naše drage lorice 10 a prije njenog vjenčanja u rujnu 2013.
...ovog proljeća potrebna nam je sva pomoć koju nam možete pružiti...naime, zamolio me moj znanac Stipo, veliki fan našeg foruma, predsjednik KUD-a Novo Čiče da im pomognemo u uređenju okućnice Etno kuće u N.Čiču...za one koji ne znaju, Novo Čiče je malo mjesto u okolici Zagreba, odnosno Velike Gorice. Kako bi obogatili svoj kraj članovi društva su odlučili urediti staru kuću koja se nalazi u dvorištu stare Pučke škole. Sve radove na kući i u kući izvode članovi društva dobrovoljno, uz pomoć dobrih ljudi sa strane i raznih donatora. Otvorenje Etno kuće planira se za manifestaciju " Ivanje u Novom Čiču 2014." koje će se održati u sklopu ovogodišnje Međunarodne smotre foklora.
...lijepo molim sve forumaše koji su voljni sudjelovati u ovoj akciji i pomoći u uređenju okućnice da skupljaju viškove svojih biljaka jer na taj način želimo skupiti barem dio biljaka...također bih molila ukoliko ima forumaša koji bi svojim radom pomogli u pripremi i sadnji da se jave na ovoj temi...Stipo je obećao da će se pobrinuti za hranu i pićeWink...

a sada ću vam pokazati kako izgleda ta kuća:

http://s1182.photobucket.com/user/Retriver_Sara/media/Svastara%202014/etnoku1070a_zpsa21662ed.jpg.html" rel="nofollow">

-------------
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb

Objavio: bugicaza5
Datum objave: 21 Siječanj 2014 u 11:06
Retriver Sara, pokušati ću spelcati nekaj od onog što imam, pa ti pošaljem. Nije baš neka reprezentativna zbirka ali...

Objavio: Andina
Datum objave: 21 Siječanj 2014 u 16:29
Radosno se pridružujem ovoj akciji i tebi, Sara, sve pohvale što si nas upoznala s tim. No, prvo što mi je palo na pamet jesu pitanja:
1. Hoće li uređenje kuće biti gotovo dovoljno rano da bi se prije spomenute manifestacije mogao uređivati okoliš? Ne bi bilo zgodno uređivati okoliš dok se okolo raznosi građevinski materijal i postoji opasnost da radnici sve pogaze.
2. Tko će isplanirati uređenje okoliša? Takva se akcija ne može raditi stihijski.
3. Tko će to kasnije održavati, tj. treba li posaditi trajnice s kojima nema puno posla ili se mogu posaditi zahtjevnije biljke?

Budući da se kuća nalazi u dvorištu stare Pučke škole, dobro bi bilo proučiti tekst objavljen u Agronomskom glasniku 2-4 iz 2005. g.  pod nazivom http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fhrcak.srce.hr%2Ffile%2F3452&ei=6ozeUuK7CMKZyAPBkoGQBg&usg=AFQjCNEjSed_pqvLibmf_B0riAUjkeEsZQ&sig2=RVLTuPMChhxoSn_6chcFqQ&bvm=bv.59568121,d.bGQ" rel="nofollow - Preporučene vrste biljaka za školski okoliš gdje se može pronaći krasnih prijedloga. Mnoge od preporučenih biljaka imamo i mi svom školskom vrtu i rado ćemo zapelcati što se može, a uskoro ćemo nešto i posijati pa možda (?! Embarrassed ) bude mladih biljčica kad akcija uređenja započne.

-------------
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)

Datum objave: 21 Siječanj 2014 u 17:57
draga Andina, podijelit ću s tobom i ostalima one informacije koje za sada znam. Najvažniji poslovi u vezi uređenja kuće a koji bi mogli onemogućiti uređenje okućnice su, koliko znam, gotovi a to se prije svega odnosi na instalacije i na radove u vezi s krovom što se valjda i vidi na fotki...kolko sam shvatila ostaju još neki unutrašnji radovi koji neće ometati uređenje okućnice jer će se koristiti prilaz kući a vrt će biti sa strane i okruživati kuću.
U vezi planiranja već sam rekla predsjedniku društva da ću naići jedan dan da poslikam okućnicu iz svih kutova a onda sam mislila sve to staviti ovdje na temu da svi mogu vidjeti...već sam zamolila Baku Beu za njeno stručno sudjelovanje i ona je prihvatila rado, jednako kao i pomoć pri sadnji a sudjelovanje u akciji sam očekivala i od tebeWink, pogotovo u onom dijelu u kojemu govoriš o preporučenim biljkama za školski okoliš iako škola više nije ovdje.
Izbor biljaka je predsjednik prepustio nama, mislim da bi najbolja bila kombinacija trajnica uz dovoljno cvatućeg jednogodišnjeg cvijeća...zapravo, sve ovisi o tome što će forumaši donirati jer društvo nema uopće novaca za cvijeće...vidjet ćemo što će nam forumaši ponuditi.

-------------
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb

Datum objave: 21 Siječanj 2014 u 17:59
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Retriver Sara, pokušati ću spelcati nekaj od onog što imam, pa ti pošaljem. Nije baš neka reprezentativna zbirka ali...

Cijenim tvoju velikodušnu ponudu draga bugica, naročito što je tako skromna jer si ti tek počela s vrtlarenjem i od ono malo što imaš odvojila bi za jednu tako dobru idejuSmile

-------------

zagreb

Objavio: Carol
Datum objave: 21 Siječanj 2014 u 20:50

Već sam čula za ovu akciju na zadnjoj kavi. Ako sve kockice budu dobro sposložene, rado se budem pridružila, a svakako se bude našlo i bilja za sadnju.

-------------
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..

Datum objave: 21 Siječanj 2014 u 20:59
Voljela bih da mogu jednostavno reći... pridružujem se akciji, no s obzirom na zdravstveno stanje sve je pod velikim upitnikom .
No s obzirom da je RS digla ovu temu vjerujem da će se neki pitati kako je završila naša prva akcija, jesmo li ostavili sve nedovršeno Nažalost da, jer Pikica više ne stanuje na toj adresi, a vrt koji smo mi započeli uređivati je opet zapušten...

-------------
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James

Objavio: gute Fee
Datum objave: 21 Siječanj 2014 u 23:44
Jos neznam kako ali i ja cu pokusati pronaci nacin kako da pripomognem !

Datum objave: 22 Siječanj 2014 u 09:43
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Već sam čula za ovu akciju na zadnjoj kavi. Ako sve kockice budu dobro sposložene, rado se budem pridružila, a svakako se bude našlo i bilja za sadnju.

Koka moja, zaista bih voljela da se sve kockice dobro posložeWink...

-------------

zagreb

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk