Moj mali vrt (monna) |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Željka, ja ti recept radim od oka, jer nevolim jako kisele da mi se skupljaju usta
![]() Osim toga, dodajem biber u zrnu i vršne dijelove kima, što daje fini okus. Pomiješam i svježe cvjetače između krastavaca, i mlade mrkvice...
Ovo je jedan od recepata pa probaj:
2 l vode
1 l alkoholnog octa
6 žlica soli
5 žlica šećera
biber u zrnu.....ove se sve zajedno prokuha i ohladi prije zalijevanja bočica.
Količina je za 5 kg krastavaca.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće...
Po kojem receptu kiseliš krastavce?
Ja ove godine prvi puta radim zimnicu ,pa bi htjela isprobati više recepata...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
danas sam spremila nekoliko flašica krastavaca..
![]() nemogu raditi u vrtu jer je sve mokro, ali zato mogu slikati cvijeće
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bijela dalija..
![]() pompon dalija..
![]() saponika..
![]() ![]() hosta u cvatu...
![]() crvena dalija s veeelikim cvjetovima..
![]() ![]() stanovnici na panju su se lijepo udomili..
![]() gladiola..
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bit će gužva i na stolu, a ja baš volim takvu gužvu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna sve pohvale za cvjeće i povrtnjak
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Jako lijepo izgleda ,ali koliki feforoni...već su za papati ,a moji još nisu ni procvijetali.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u povrtnjaku je nastala prava gužva...
paprika i salata
![]() ![]() patliđani cvatu
![]() feferoni narasli
![]() mali krastavci
![]() grašak
![]() cvjetača
![]() malina
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Iris! premjestit ću ga u posudu!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
plumbago ne podnosi minuse
![]() evo tema o njemu : http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1374&PID=62705
|
|
![]() |
|
Hvala cure! Panj je dosta velik, to sam našla kod susjeda, on sretan što ga se riješio, a ja sretna što mi ga je dovezao u tačkama
![]() Kamenjar ću proširivati kako bude biljčica!
Samo neznam za plumbago, dali da ga ujesen pred zimu iskopam i stavim u posudu pa u garažu, ili može preživjeti kontinentalnu zimu??
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
kakav koristan vrt,vidi se da si vrijedna.Ona roza ruža na ulazu mi se najviše sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
plumbago je predivan:)
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super ti je cvijeće....plumbago je divan a crveni lan djeluje nestvarno
![]() a tek panj aaa
![]() |
|
![]() |
|
Od danas imam novog stanvnika vrta: plumbago
![]() ![]() dio mog cvjetnog kutka
![]() bambus
![]() različak
![]() ![]() mirisna grahorica počinje cvatnju
![]() dalija
![]() počela sam stvarati kamenjar..
![]() ![]() ![]() panj po kojem sam posadila sukulente
![]() crveni lan
![]() |
|
![]() |
|
E hvala Mona , u tvom vrtu sam naučila nešto novo i jako korisno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala!
Ma kako ne bi svratili ,kada je vrt je predivan
![]() |
|
![]() |
|
smrcko, mogu i tikvice uz mrežu, samo je dobro i čvrsto rastegni između kolaca da nebude labava...
željka, bačvi izbij dno, izbuši rupe uokolo koliko misliž da će bit dovoljno, natrpaj zemljom, u rupe posadi jagode i na kraju gore na vrhu bačvice, zalijevaj i čekaj da dozriju ;)
...i hvala svima što ste svratili u moj vrt!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve sam pregledala i obilazila tvoj vrt...krasan je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |