Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 172> |
Korisnik | |
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uz veliki manjak vremena zadnjih dana, sve koliko toliko stignem pogledali ali ne i komentirati tako da sad kažem da je sve stvarno prekrasno kao i do sada
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
ovi kompletići su preljepi.....kao i svi ostali radovi....zavidim tima na sajmu što uživo moglu pogledati i kupiti te radove....bar da smo bliže....
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Plavi kompletić je WOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
pripremala sam se za novogodisnji sajam pa sam puno radila....sajam jos traje i nisam bas zadovoljna...narod nema novaca ocito...kikins...u mirovini sam imam vremena koliko hocu i uzivam radeci....Lily...javila sam ti se na mail...posalji mi tvoju adresu....pozzz svima.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
odličan komplet...
![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
sara, predivno, kao i sve do sada... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nemoj je ništa pitati, ona ti je ko tvornica.
Već ne znam što da napišem nego da jelijepo. |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ti si Sarice prava manufaktura iz koje izlaze sve ljepše i ljepše stvari
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Upravo kao neka tvornica ,samo radi i oduševljava nas sa svojim idejama .Ja se pitam gdje sve kupi te predmete za obradu kao i salovete? Evo Sarita prijavljujem se za razmjenu saloveta (pa pristajem i na ostatke od rada ),ja do takvih uzoraka nikako da dodjem.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
U zadnje vrijeme ne stižem nigdje puno pisati, ali ne znači da ne vidim slikice - to si priuštim......sve ti je prekrasno draga Sarita
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam cure ..ujedno svima koji slave CESTIT BOZIC I SRETNU NOVU GODINU ZELIM OD
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Iako ne volim plavu boju, kompletić mi je super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
ovo ti je jako zgodno. Nazovi navečer,. jer sada idem u grad
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Baš sve, sve je prekrasno. Radovi su ti mrak...
Uvijek volim doći na tvoju stranicu da si napasem oči. |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
imam pitanje - KAD STIGNES SVE DA NAPRAVIS?-
![]() ![]() ![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Super,daj malo ohani.
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala od
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |