Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga - na LP ploči ima samo ona mala rupa u koju se taman stavlja satni mehanizam tako da s ničim ništa ne treba popunjavati.
![]() Samo ti pitaj što te zanima......
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Malo gnjavim
![]() Zanima me još s čim si popunila rupu u sredini? I hvala na odgovoru ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Leptirek - ja nisam s ničim premazivala LP, mislim da nije potrebno.....radim s fasadnom bojom i mislim da se ništa neće dogoditi jer je zaista jaka i vrlo lako prianja na bilo koju podlogu. Barem do sada nisam imala nikakvih problema i ništa se nije nikada dogodilo. Što se tiče ideje - samo kradi, zato i stavljamo slike ovdje da drugi dobiju ideje gledajući naše radove.
Oprosti što ti ranije nisam odgovorila - bila sam u velikoj gužvi ovih dana
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
Drage moje - svima od srca želim sreću, veselje a ponajviše zdravlja...... da ovaj i puno slijedećih Božića provedete u krugu svojih najmilijih okruženi ljubavi i ispunjeni Božjim blagoslovom.....
![]() |
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Ideja za sat!!! Svaka čast
![]() ![]() I mislim da ću ukrasti ideju ![]() Samo me zanima jel premažeš ploču s čime prije farbanja? |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga moja jani, potpisujem sve što su ti cure prije mene napisale... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Ideje izvrsne a tek izvedba-
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima curke - svima šaljem veeeeliku pusu
![]() |
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve ti je divno Jani,uzivala sam gledajuci tvoju izlozbu radova...svakako cu posjetiti i slijedecu.pozzz
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
i ja kažem super
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jani, draga, tvoji satovi su posebni, a žarulja - veselo i preslatko! |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Ti si draga, puna novih ideja.
Sat od gramofonske ploče je super ideja. Prekrasan je.A tek žarulja... Super, super... ![]() |
|
![]() |
|
Radila sam i nešto što ne spada u temu decoupage, ali stavljam da vidite što se može napraviti s pregorenom žaruljom (varijacija na ovu temu je bezbroj):
![]() ![]() iskoristila sam i staru čarapu koja se poderala....čitave komade sam upotrijebila za kapu u "ručice"....
Pored ovog izleta, radila sam i jednoj dragoj poznanici po narudžbi tanjur (cca 40 x 25 cm) za novoobnovljeni stan. Pokušavala sam slikati danju, noću, ujutro....ali odbljesak od stakla nisam mogla izbjeći.....
![]() |
|
|
![]() |
|
Ne znam da li vama šteka forum....ja sam danas dva puta pokušala stavljati svoje nove slike ali nije išlo.....
Još jedan pokušaj:
...krećem s kuglicama...
![]() ![]() Kuglice koje sam radila za sina i buduću snahu:
![]() ...pa opet malo za prodaju:
![]() ![]() Sat na staroj gramofonskoj LP ploči:
![]() Jedan mali (gipsani odljev) s prigodnim notama:
![]() I opet doza za kozm.vatice, ovaj puta crno-bijela varijanta.....
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
U potpunosti se slažem sa Lily
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Sve su kao iz bajke.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
divotice jedna do druge ! tamno crvena je .... vauuuu
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani ove teglice su ti ssssuuuuuppppeeeerrr
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Divota, posebno ove ljubičaste
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Hvala Mamina
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |