Moj mali vrt (monna) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Korisnik | |
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....molim te prosvjetli me sa lubenicama, kada kako si sijala i tako redom, hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
monna-1 super su ti plodovi. Lubenice su predivne, a ja posadila u vikendici (ogulinski kraj) no ne vjerujem da će biti nešto, ali počele su cvjetati i dinje isto.
Paradajz koji imaš obožavam, na žalost ove godine imam neku drugu vrstu, koji su mi "uvalili".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Tiljo, no problem, evo bilježim! Kad bude sjemenki, obavijestim te na pm.!
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Lijepo ti to raste...
Ja bih te zamolio za sjeme ovog paradajza. Moj majka ga je dugo godina imala, a ove godine joj je sjeme nestalo (vjerojatno seka bacila), pa ako nije bed... da se pribilježim... |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
SilveK, isto lubenica. Bude duguljasta i blijedo zelene kore (kao one što viđamo u crtićima
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Grah je stvarno nešto posebno. Na slici 2 je isto lubenica? moja baka je imala nekad takvu vrstu.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ludilo ti je taj grah
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj paradajz (volovo srce) baš voljim, mljac
![]() |
|
![]() |
|
a i grah još raste, veeeeeeeliiiikiiii
![]() SilveK, bit će sjemenki!
![]() |
|
![]() |
|
Nije velik, ali meni je lijep
![]() Rastu i lubenice:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |