Moj mali vrt (monna) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
suuuuuuppeeeerrr!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da, to je nora vrba, tak ju ja zovem (radi tih frčkavih grana). Bumo na jesen trampile grančice
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Silvek, ako hoćeš pošaljem ti grane tužne vrbe, vjerujem da će se primiti, vrba kao vrba.... ja tražim onu frčkavu (jel* to nora vrba???)!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I moja je želja imati jednom žalosnu vrbu. Za sad imam "noru" vrbu, ali i tužda bu definitivno jednog dana u mom dvorištu.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
U pravu si,prelepa ti je zalosna vrba,uvek sam zelela da je imam.Mozda jednog dana.
Svidja mi se tvoja ograda!Trebali bi promeniti nasu staru ali meni ne bi odgovarala ta bela boja.A opet mislim kad bi se ofarbalo u drugu farbu da to ne bi bilo tako divno. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uopće ne izgleda tužno, a vjerujem da i tebe uveseljava.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ovako je jučer predveče izgledalo poslije kiše (pogled iz vrta na obližnji šumarak).
![]() ![]() Ovo je tužna vrba ispred kuće, prelijepa mi je, stara je oko 30-tak god.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Izgleda kao balončić, tko zna kakve će biti boje kad dozrije.
Obožavam ukrasne tikvice i velike i male.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mala ukrasna tikvica, sakrila se ispod lišća
![]() |
|
![]() |
|
monna sve je super, lubenice sam i ja stavila iz vrećice, ali kako su u mom vrtu jako hladne noći sumnjam da će biti.
Predivan je i pomidor, ista stvar moji su još ful zeleni.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Rajčice su ti stvarno prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
manči, evo bilježim
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Monna, divan povrtnjak...moj san....ah....
Da li se mogu zabilježiti za malo sjemenaka volovskog srca, odlična pomadora!?
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Tako je nekad izgledala moja bašća, sve veliko, zdravo...milina za pogledati, a tek okus i miris povrća.., a ne kao ovo što kupujemo u trgovačkim centrima...plastično, bez okusa i mirisa...u mraku ne bi znao raspoznati što jedeš. Krasno, čestitam na trudu, a uspjeh je očigledan!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i nama je tako prosle godine iznikla lubenica,i pustili smo da izraste
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Znaci sada kada papam lubenice svo sjemenje sacuvam i u svibnju posadim kako si navela ili je bolje odmah staviti u zemlju sjemneke kao ona tvoja......slucajna, hvala hvala (davi seljovic seljo)
|
|
![]() |
|
već ima i finog paradajza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovu samoniklu lubenicu sam jučer uočila pored betonske staze, vjerojatno pala sjemenka prošle godine kad smo ih papali
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53, sjemenke posijala prije 1,5 mjeseca, u čašice od papira i složila u dublji podložak, normalno zalijevaš (malo sam ih pokrila prozirnom folijom koju sam povremeno skidala da se prozrači) i kad su narasle oko 8 cm - u vrt preko folije (da nema korova između njih).Sada rastu, a kolike će biti, to nezmam. Obično mi lubenice narastu oko par kg. neke veće, neke manje, ali budu fine
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |